31 mai 2012

Happy Go Bananas!


   Pe cat de jovial ii e numele,pe atat minunat este!Vorbesc de unul din sapunurile din prima comanda naen-soap.Sigur va amintiti de sapunurile cu dragoste: sapunul  Lavanda Fina si  Lilac&Shea.
Happy Go Bananas! l-am oferit atunci surorilor mele,care l-au pastrat atat de bine,incat tot eu am ajuns sa-l folosesc.

sursa







   Parfum delicios de banane coapte,extrem de hidratant si spumant.Iata doua aspecte pentru care imi place atat de mult sapunul acesta.Eu l-am ales in forma paralelipipedica,pentru ca imi luasem atunci Lilac&Shea sub forma de trandafir.
  Fiind un sapun foarte bland,are o actiune calmanta si in contact cu pielea iritata (în ciuda aspectului său determinat de prezenţa sâmburilor de banane).





Contine grăsimi vegetale saponificate (nucă de cocos, unt de cacao, floarea soarelui (presat la rece), unt de Shea (nerafinat mecanic ori chimic), orez şi ricin), piure de banane, ulei esenţial de roiniţă.
 Săpunul Happy go bananas este realizat prin metoda „la rece” pentru menţinerea proprietăţilor unturilor şi uleiurilor vegetale folosite. Fiecare bucată de săpun este realizată, tăiată, ştampilată şi ambalată manual.
 Il gasiti in magazinul de pe breslo,alaturi de alte bucurii naen-soap si costa 11 lei.Momentan nu e in stoc,dar sunt sigura ca daca il doriti,o puteti ruga pe Elena sa-l realizeze pentru voi.

   

 O experienta hidratanta pentru piele,delicioasa pentru simturi si...incredibila pentru un sapun!

   Toate produsele naen-soap au ajuns mereu foarte atent ambalate,cu mesaje scrise personal de Elena si de fiecare data cu mostre ale produselor ei minunate.Mai am cateva bunatati naen-soap despre care abia astept sa va spun cateva cuvinte.


     Pe curand!




 

Blog Template by YummyLolly.com