4 mai 2012

10 of the month!


La sfarsitul fiecarei luni,beauty bloggerii obisnuiesc sa vina cu articole in care prezinta produsele cosmetice preferate.In luna martie am inaugurat o noua rubrica,in care va prezint preferintele in materie de  articole si/sau fotografii din blogosfera romaneasca.

1.M-am pierdut in descrierea vacantei in Kuala Lumpur,Malaysia,de pe blogul Ioanei Budeanu si mi-am permis sa visez la acele locuri care-ti aduc pacea.In imagine-The Oriental Village,complex de magazine de suveniruri, duty-free, restaurante si cafenele, in care poti sa mergi calare pe elefanti si de unde porneste telegondola (Cable Car).
 Daca paradisul exista pe pamant,un coltisor e chiar acolo,in opinia mea.

sursa

2.``Unele lucruri se întâmplă o singură dată în viaţă. Nu contează cât de mult te vei strădui să le mai simţi încă o dată; niciodată nu o să te mai ridici cu 3 metri deasupra cerului” Cartea si filmul* `Trei metri deasupra cerului ` ,recomandate de Adela Sirghie,mi-au readus amintiri de acum multi ani.Mi-am promis sa-mi fac timp si sa recitesc cartea.
*pentru film,va recomand filmul in varianta spaniola.



3.Cel mai parfumat review citit in luna aprilie a fost,fara indoiala,cel al Aurorei despre gama Iris Noir de la Yves Rocher. Sub aroma aceluiasi parfum i-am citit randurile,nu pot decat sa vi-l recomand.

sursa

4.Daca tot vorbim de arome,Lilac Milk este cel mai nou produs pentru maini si corp marca naen-soap.
Lapte pentru corp cu parfum natural dulce-amar, fără a fi copleşitor. Textură fină şi onctuoasă, densă şi puternic hidratantă. Categoric, un răsfăţ după orice duş, ori după baia de seară. Laptele, fără a fi un produs after-sun, este potrivit după o sesiune de bronzat natural. Conţine uleiuri vegetale ce redau pielii elasticitatea şi claritatea naturală.


sursa



5.Cea mai buna veste a lunii aprilie a fost Cutia Verde un proiect al Oliviei de la BioBunatati ce-si propune sa vina cu produse bio-naturale-ecologice-organice,intr-un colet cu 5-10 produse full-size si mini-size, plus multe mostre.Cititi mai multe detalii aici.





6.Tot ce trebuie sa stim despre antiperspirante este titlul unui articol de pe blogul Cosul Bio,care mi-a intarit,o data in plus,decizia de a utiliza piatra si pudra de alaun in acest scop.







7.Cu ceva timp in urma i-am redescoperit blogul Oanei,pe care o cunoastem ca fiind redactor sef  la DivaHair.Datorita outfitului dare to wear colors m-am indragostit iremediabil de geanta ei Dasha.Deci,caut o geanta si nu gasesc!

sursa


8.Povestea iasomiei a venit de la Diana (Les Essences d`Amelie) si va invit si pe voi sa o cititi.Cu aceasta ocazie promit sa revin cu un review pentru Jasmin,parfumul cu iasomie.:)




9.Hapi a scris despre intamplarile care i-au dat fiori. Cred ca frica este una dintre cele mai puternice emotii.Articolul ei m-a facut sa ma gandesc serios la acele ipostaze care mi-au dat fiori si pe care le-am descris aici.




10.Un articol care merita citit si share-uit este cel al lui Dojo-Invidiem succesul?

    ...Dacă ştii să asculţi, fiecare are o poveste şi fiecare este dispus să-ţi dea un sfat sau o idee.
Dar trebuie să scoţi sâmburele ăla blestemat al invidiei şi să încerci să înţelegi CE A FUNCŢIONAT pentru ei. Nu toţi oamenii au succes pentru că se prostituează sau intră pe pile, contrar ideilor generale ale românilor fără chef de iniţiativă. Este drept că de multe ori în cariera fiecăruia este un ‘break’, un moment definitoriu sau o clipă de noroc, dar fără MUNCĂ, poţi să faci ceva pe norocul ăla, dacă-mi permiteţi să fiu un pic scarboasă....

 






  Repet,nu este un top,ci reprezinta strict preferintele mele in ce priveste aparitiile lunii aprilie 2012: frumusete si ingrijire,sanatate,moda si tendinte,arome,lifestyle.


   Voi ce-ati gasit interesant pe blogurile romanesti?


   Pe curand!




















 

Blog Template by YummyLolly.com