29 mai 2012

Naturo`matic: cocos si matase Tussah


 Soapmill a lansat gama de detergenti  100% naturali,deci nu contin niciun fel de chimicale, aditivi, detergenti sintetici sau parfumuri. Detergentul de rufe Naturo'matic este biodegradabil, nu polueaza, nu ataca piesele masinii de spalat sau tevile.
 Mirosul nu dureaza mult in timp, deoarece uleiurile esentiale sunt volatile. In schimb, hainele au un parfum proaspat, curat. Daca doresti, totusi, un miros mai puternic pentru hainele tale, poti alege impreuna cu Naturo'matic un saculet odorizant pentru haine cu uleiuri esentiale lavanda si musetel, la un pret cu 25% mai mic.
Ingredientele extraordinare, cum ar fi untul de cocos sau matasea naturala Tussah lasa hainele stralucitoare si curate. Rufele nu se electrizeaza, nu raman aspre, iar culorile nu isi pierd frumusetea.
Reziduurile generate pe haine de alti detergenti, chiar cu clatiri suplimentare, nu sunt eliminate in totalitate, si pot genera iritatii cutanate. Naturo'matic nu lasa reziduuri, deci nu ai nevoie de clatiri suplimentare, economisind astfel energie si timp.
Te poti baza pe acest produs 100% natural de curatare! Nu iti va crea tie sau familiei tale alergii, iritatii sau eczeme.


Detergentul de vase Soapmill nu ataca mainile, iar pielea nu sufera constant. Daca acum te ustura mainile, ti se crapa pielea sau unghiile se exfoliaza dupa doar cateva spalari de vase cu detergenti obisnuiti, cu Naturo'matic pentru vase vei scapa de aceste probleme. Te poti baza ca tot ce atinge pielea ta este 100% natural, sigur si nu provoaca probleme grave in timp (alergii, iritatii, eczeme).



 Mai multe informatii despre noile produse Soapmill gasiti chiar pe site,click aici.


Soapmill  este in continuare singurul producator de cosmetice din S-E Europei certificat bio.Nu-i asa ca avem cu ce ne mandri?


 Pe curand!
   
 

Blog Template by YummyLolly.com