10 mai 2012

Cool Summer Breeze-program de protectie a tenului


   La Duchesse a conceput impreuna cu producatorii Danielle Laroche  Cool Summer Breeze,un program de protectie a tenului pe timpul verii gandit in fiecare pas al rutinei de ingrijire: de la curatare eficienta si hidratare de zi si de noapte,la ingrijire complementara cu ajutorul serurilor de lifting sau vitaminizante.



  In acelasi program Cool Summer Breeze se regaseste si serul cu vitamina C Danielle Laroche pe care l-am prezentat intr-un review,acum putin timp.
Acum,La Duchesse mi-a oferit posibilitatea de a testa intreg programul de protectie a tenului pentru a va putea impartasi experienta cu produsele ce compun Cool Summer Breeze.

Astazi voi incepe acest program,urmand sa revin cu impresii despre fiecare produs in parte.Va las acum cu o scurta prezentare a fiecarui produs din programul Cool Summer Breeze.

  •  doua produse de curatare a tenului: lotiunea demachianta Gentle Cleanser (ten normal sau uscat) si gelul de curatare pentru orice tip de ten Aqua Gel Cleansing Rinse.250 ml fiecare.

  •  masca peeling Enzymatic Peeling mask 100 ml creata special pentru indepartarea eficienta a celulelor moarte. Curata in profunzime si intinereste structura intrinseca a tenului.



  •  crema de zi anti stress (Prin textura delicata, usor de absorbit, aduce multiple ingrediente emoliente ce hidrateaza si catifeleaza tenul) si crema de noapte cu vitamina C (concentratia sporita de Vitamina C stimuleaza reinnoirea colagenului propriu pielii.Formula cu eficienta crescuta, datorata ingredientelor cu efect hidratant, a uleiului de masline si a germenilor de grau si capacitatea nutritiva sporita prin aportul de Vitamina E si a mineralelor de la Marea Moarta lasa tenul perfect hranit si protejat).




  •  Vitamin C Serum (review aici) si Lifting  Eye Serum (serul pentru ingrijirea pielii delicate din jurul ochilor)





 Cireasa de pe tort,cum imi place sa o numesc,este surpriza la care nu ma asteptam: analizatorul de ten La Duchesse intr-un portfard delicat.Functioneaza pe baza de baterie si masoara pe o scala de la 1-5 indicatori precum moist/oil/soft/rough.
Am primit documentatia necesara pentru fiecare produs in parte si pentru acest analizator si cu siguranta voi reveni cu detalii.
Puteti citi mai multe despre programul Cool Summer Breeze pe site-ul La Duchesse,unde puteti gasi si alte produse Danielle Laroche si programe speciale pentru orice tip de ten.Produsele pot fi gasite si in saloanele cosmetice,colaboratori La Duchesse,dar si online pe shopmania.







   Care produs din cele expuse va tenteaza cel mai mult?


   Pe curand!

 

Blog Template by YummyLolly.com