3 mai 2012

Noutati LUSH!




Sapun vegan Ice Blue
Cand esti in dusul fierbinte, aplica sapunul vegan Ice Blue pe tot corpul si vei avea senzatia ca te vei spala cu un cub de gheata.

  Cadou pentru comenzile de minim 150 ron,pana la 31 mai.!




Pudra de corp Silky Underwear 
 Piele fina ca matasea, mirosul de iasomie si vetivert, untul de cacao  care te scapa de senzatia de piele umeda - aceasta iti ofera pudra de corp vegan de la Lush.




Crema pentru gat, decolteu si sani Lovely Jubblies
Un produs de lux menit sa-ti accentueze frumusetea naturala. Uleiul de migdale, untul de cacao, uleiul de jojoba, uleiul de avocado si ceara, toate iti hidrateaza pielea si ii confera fermitate.



Masca pentru par naturala Marilyn
Ca si numele  e stralucitoare si irezistibila. Dintr-odata, parul tau va deveni vedeta, mereu in centrul atentiei si gata de prim planuri. Am adunat in aceasta masca naturala bio tot ce stim ca deschide culoarea parului (musetel, lamai, sofran).


Balsam de buze organic bio Honey Trap
 Desi nu este vegan, mierea este absolut irezistibila, ai grija insa ca Honey Trap provoaca dependenta. Contine portocale dulci fresh pentru tonifiere, miere, ciocolata alba si vanilie pentru hidratare. 


sursa


  Si-acum spuneti-mi,ce va tenteaza cel mai tare?In ce ma priveste as alege Lovely Jubblies,pudra de corp Silky Underwear(doar contine iasomie),dar si sapunul cu menta.A veniit varaaa!


  Pe curand!


 

Blog Template by YummyLolly.com