20 mai 2012

Concurs Lovely Garden by Oriflame






   Bine v-am regasit!Va spuneam acum doua zile ca voi da startul concursului pentru a castiga cea mai noua apa de toaleta Oriflame,Lovely Garden.


 Un puf de parfum evoca frumusete si feminitate si flirteaza cu arome fructate,note coapte de rodie si  acorduri verzi de rubarba.Inima Lovely Garden este compusa din bujori rosii,lapte cald,pufos si heliotrop,in timp ce baza parfumului seduce cu note calde de santal si mosc,vanilie si orhidee.
   Ma bucur deja de aroma fresh,cu note florale si usor fructate,Lovely Garden regasind si intrunind exigentele oricui in materie de parfumuri.In ce priveste persistenta,Lovely Garden imi incanta simturile timp de 2-3 ore,clipe dulci,memorabile....
  Designul,asemeni unei colivii,ascunde de fapt o gradina cu flori proaspete si note verzi.Sticluta in stil retro si parfumul verde pal delicios par sa aminteasca de rochiile purtate cu placerea de a savura un ceai,in propria gradina magica.


 Gasiti noul parfum la reprezentantii Oriflame sau,daca aveti putina inspiratie,va invit sa-l castigati.
   Lasati-mi un comentariu aici cu propria voastra viziune asupra Gradinii Secrete.Poate fi o poveste,o amintire sau un vis parfumat.


 Duminica viitoare,27 mai,ora 12:00,voi premia cea mai frumoasa poveste cu parfumul oferit de Oriflame Romania.


LATER EDIT: castigatoarea parfumului Lovely Garden este Teodora!FELICITARI!Te voi contacta pe aceeasi adresa de email cu care te-ai inscris.
 Multumesc fetelor care s-au inscris,mi-au placut foarte mult povestile voastre si mi-a fost cu adevarat greu sa aleg o castigatoare.Apreciez faptul ca v-ati lasat purtate de imaginatie si ati creat povesti minunate.

  Va urez inspiratie si succes!




 

Blog Template by YummyLolly.com