10 mai 2012

Grija parinteasca,dincolo de limite



   Nu sunt mama,insa gasesc in  jurul meu diverse exemple despre ceea ce presupune ``meseria`` de parinte.Incerci sa-i oferi copilului tau ce-i mai bun cu putinta,lucruri care fie ii fac placere celui mic,fie il feresc de anumite riscuri.
  Una din grijile parintesti principale este sanatatea celui mic,cresterea si dezvoltatea armonioasa a acestuia.Ca parinte,poate sustii ca tu cunosti cel mai bine necesitatile copilului,inclusiv pe cele de ordin medical.
    Te-ai gandit vreodata ca administrandu-i un anumit medicament fara a consulta medicul,ii poti face copilului tau mai mult rau decat bine?Medicamentele nu sunt bomboane!




“Un studiu efectuat in luna martie a anului 2012 ne spune ca mai mult de jumatate dintre parintii intervievati au administrat medicamente copiilor fara a merge in prealabil la un consult medical si fara a constientiza pe deplin riscurile la care ii supun pe cei mici.
Nu administrati medicamente copiilor fara a merge la un consult medical – acesta este mesajul nostru, la care va puteti gandi de fiecare data cand cel mic se imbolnaveste.”



 

Blog Template by YummyLolly.com