7 mai 2012

Kaizen G-sapun exfoliant



  Ce m-a atras la acest sapun marca naen-soap a fost initial denumirea si semnificatia acesteia.
 Kaizen semnifică o strategie japoneză pentru progresul continuu, al cărei prim scop este eficienţa, eliminarea risipei. Îmbunătăţirea continuă, în orice ramură a vieţii: dezvoltarea personală ca individ, munca, afaceri...
Apoi,proprietatile sale:
 


 Săpunul Kaizen G are la bază o infuzie concentrată de Oolong cu rădăcină de ginseng, un ceai energizant, un remediu bun împotriva oboselii mentale şi fizice. Saponina conţinută de rădăcina de ginseng întăreşte sistemul imunitar şi încetineşte îmbătrânirea organismului.   








  • exfoliaza delicat si este bland cu pielea,oferind acel gomaj de care pielea corpului are nevoie zilnic.
  • foarte eficace.Particulele exfoliante-cafea macinata- raman pe piele,ceea ce permite un masaj prelungit fara a utiliza sapunul in mod continuu.
  • contine uleiuri vegetale saponificate (unt de cocos, unt de cacao, orez, măsline, porumb, ricin), infuzie concentrată Taiwan Ginseng Oolong, cafea măcinată, ulei esenţial de mentă verde.
  • foarte economic.Il folosesc de aproape 2 luni si am consumat abia jumatate din sapun,in conditiile in care il folosesc aproape la fiecare dus.
  • parfumul predominant este unul mentolat datorat uleiului esential de menta din compozitie,aroma care revitalizeaza simturile.De altfel,in timpul dusului,aroma fiecarui ingredient iese la iveala: putin ginseng,ulei de masline,porumb.
  • forma perfect rotunda il face foarte practic in utilizare,de fiecare data.
  • textura usor mata il face mai putin alunecos decat alte sapunuri,ceea ce reprezinta un punct forte.
  • in ciuda faptului ca exfoliaza foarte bine,pielea nu ramane uscata,nu apare senzatia de piele care``tine``.
  • pielea ramane neteda,parfumata cu prospetime si pregatita de absorbtia cremei hidratante.

  O sa observati ca sapunul meu are o culoare mai deschisa decat cel din imaginea de prezentare datorită procesului manual de fabricare.

 Alaturi de masca de par Shiny Shiny Hair ,sapunul Kaizen G este produsul pe care il voi recomanda la naen-soap.Il gasiti in magazinul de pe Breslo pentru 12 lei/100 grame,alaturi de alte produse pentru ten,par si corp absolut minunate!



 Pe curand!



 

Blog Template by YummyLolly.com