5 mai 2012

Un fel de nota explicativa

  


   Titlul de ieri nu a starnit,aparent,nicio reactie.Dar statisticile spun altceva: peste 300 de vizualizari in doar 2 ore de la afisare,iar numarul s-a dublat pana in momentul acesta.
  Deci,cum poti sa castigi orice concurs fara sa tii cont de cerintele organizatorului?Ei bine,nu poti!Pentru ca cel ce organizeaza un concurs se implica cu toate resursele ( costuri si,mai ales,timp) si are anumite asteptari din partea participantilor.Asteptari care au intotdeauna la baza metoda win-win.
De partea cealalata a baricadei,participantii se inscriu in competitie prin insasi acceptarea regulamentului,a regulilor/cerintelor.De acest aspect ``uita`` concursomanii (=acele persoane care participa la orice concurs/giveaway online pentru orice premiu,pentru ca orice premiu e pe placul lor).

 Am speculat dorinta unora de a castiga orice fara a depune minim efort.De aceea postarea de ieri (cam impropriu spus `postare`) a avut doar titlu.Un episod pilot,daca vreti.Pentru cei care se asteptau sa afle tipsuri,se pare ca au fost dezamagiti (Too good to be light,huh?).Pentru cei doar curiosi,poate ca au ramas cu un semn de intrebare.Iar pentru cei care citind titlul au intrat spunandu-si ``Da,sigur....``,probabil li s-a intarit convingerea ca fara putin interes nu poti obtine ceva.





In loc de nota explicativa:
 Cand mai primesc emailuri de genul ``Pe cand un giveaway cu cerinte minime?`` sau ``Cand ne mai incanti cu un concurs frumos ca tine`` (nu m-am prins,trebuia sa fie un compliment?!) expeditorii vor fi directionati catre acest raspuns.



 Hasta la vista!








P.S.Luni incep un concurs.Nu va bazati de Random,nu e invitat.;)

 
 

Blog Template by YummyLolly.com