22 mai 2012

7 intrebari.Ce credeti ca am raspuns?



   N-am mai primit un tag de foarte mult timp.De data asta,Federova s-a gandit la mine si ii multumesc!

 1. Dacă ai putea să intri şi să trăieşti într-o carte, care ar fi aceasta ? Motivează alegerea făcută! (dar într-un film? dar într-un cântec?)

In fiecare carte am gasit un personaj in pielea caruia mi-a placut sa ma transpun.Daca ar fi sa aleg totusi o carte,aceasta ar fi Un veac de singuratate de Gabriel Garcia Marquez si as trai ca fiind Ursula,o femeie puternica.hotarata,un adevarat stalp al familiei.Daca ar fi sa traiesc o poveste ecranizata,mi-ar placea sa fie Barbierul din Siberia,unul din filmele mele preferate.Cultura Rusiei,oamenii si viata de multe ori dura a acestora,m-au captivat.Recunosc,temperaturile Rusiei ninse,mi-ar fi fatale.:P
Un cantec?Sonata lunii-Beethoven.Il dolce far niente....

 2. Dacă ai putea să-ţi alegi prenumele care ar fi acesta? Dar în cazul în care ai fi de gen opus? 

 Nu mi-as alege alt prenume.Copil fiind,fetele isi doreau numele meu (Anda),cred ca mi-a placut mereu.In plus,mama a avut o poveste emotionanta prin care si-a motivat alegerea acestui nume.
 Iar daca as fi baiat,mi-ar placea Alexandru sau Stefan.

3. În ce altă ţară ai vrea să trăieşti pentru un an şi de ce?

In Venezuela pentru marea Caraibelor si insulele exotice,dar si pentru vecinatatea cu alte state din America Latina pe care mi-ar placea sa le vizitez: Peru,Chile,Brazilia.
 
4. Care e visul cel mai neobişnuit ce l-ai avut şi ţi-l aminteşti?

Cel mai neobisnuit si vechi este cel in care cineva ma urmareste sa-mi faca rau,iar eu nu pot striga dupa ajutor pentru ca nu am voce.Aveam visul asta cand eram copil si mereu ma framantam cum as putea scapa de raufacator.Asa ca am decis sa-l infrunt,fara a striga ajutorul nimanui.Asa s-au incheiat si visele cu acest subiect.
Cel mai neobisnuit prin faptul ca s-a intamplat o singura data,acum cateva luni,cand mi-am visat absolut toate cunostintele,colegii din scoli si rudele.Imi luam ramas bun de la fiecare pentru ca urma sa mor.Ciudat,stiu!

5. Povesteşte o zi din viaţa ta imaginându-ţi că eşti un animal.

Cred ca mi-ar placea sa fiu un fluture.Sa traiesc putin,dar intens.Sa fiu mereu inconjurata de flori si toate sa-si deschida petalele pentru mine.Sa fac umbra pentru cele  mai mici,pentru ca ele,la randul lor,sa ma apere de roua ce mi-ar putea frange aripile.Sa bucur privirile prin culoare si gingasie.


6. Dacă ai putea trăi în pielea altcuiva pentru o perioadă limitată de timp, cine ar fi această persoană şi de ce ai ales-o? 

In general,oamenii se imagineaza in pozitii mai sus decat cele pe care se afla.Normal pentru evolutie este atunci cand se incearca urcarea treptelor,nu doar imaginarea acestora.Totusi,consider ca empatizand cu cei care au mai putin,am putea aprecia mai mult ceea ce avem deja.

7. Dacă te-ai trezi singur pe lume, care crezi că ţi-ar fi primele gânduri şi ce ai face prima dată?




Fiind o perfectionista,cu siguranta mi-as reprosa,initial,ca as fi putut schimba acest rezultat,daca mi-as fi dat silinta mai mult.Sunt si plangacioasa,deci as plange ceva timp.Apoi as incerca sa demontez supozitia ca as fi singura pe lume.



Mi-ar placea sa citesc si raspunsurile voastre in campul pentru comentarii si totodata,as vrea sa ofer acest tag Ioanei (poate asa o determin sa se intoarca pe blog),Miss Cutie,Catalinei,Alinei si iar Alinei.






Nu uitati de concurs!









 

Blog Template by YummyLolly.com