1 iun. 2012

update Cool Summer Breeze: curatarea tenului (Review+Giveaway)



 Bine v-am regasit!

 Printre cosmeticele pe care le testez in prezent si cu care m-am imprietenit foarte usor,se afla si cele de programul Cool Summer Breeze,oferite de La Duchesse.
Pentru ca vreau sa va impartasesc primele mele impresii,incep prin a va prezenta produsele de curatare a tenului din acest program.Mai mult decat atat,daca va plac,aveti sansa de a le castiga in cadrul unui giveaway organizat catre sfarsitul acestei postari.

 Cele doua produse de curatare constau in gelul de curatare pentru toate tipurile de ten Danielle Laroche si laptele demachiant pentru ten normal/uscat Danielle Laroche.



1.Punctual,iata cateva aspecte importante despre laptele demachiant Danielle Laroche Gentle Cleanser (ten normal-uscat):
  • textura usoara,pufoasa asemeni spumei de lapte.
  • actiune delicata,dar eficace indepartarii machiajului.
  • curata delicat si machiajul ochilor,fara a-mi irita ochii.
  • tenul ramane curat si proaspat.
  • are un parfum placut (precum intreaga gama Danielle Laroche).
  • ambalajul mi se pare ideal pentru un asemenea produs.Recipientul este din plastic transparent foarte rezistent,permite masurarea cantitatii ramase in orice moment.Are 250 ml si este prevazut cu un dispozitiv de tip pompita,ce dozeaza cantitatea ideala de produs.



Ingrediente:





2.Gelul de curatare Danielle Laroche Aqua Gel Cleansing Rinse pentru toate tipurile de ten:
  •  textura de gel transparent foarte consistent.
  • este foarte,foarte economic.Amestec o singura dozare de pompita cu putina apa,in palme,dupa care aplic pe ten.Desi este foarte concentrat,nu face multa spuma si necesita clatire din abundenta.
  • curata si improspateaza tenul fara a-l usca (eu am tenul normal-mixt).
  • parfum placut.
  • ambalaj din plastic transparent  rezistent,dotat cu pompita pentru comoditatea utilizarii produsului.
  • 250 ml de produs propriu zis.

Ingrediente:







   Vreau sa multumesc celor de la La Duchesse pentru oportunitatea testarii acestor produse si sa va ofer,impreuna cu acestia,doua premii constand in produsele de mai sus: laptele demachiant DL si gelul de curatare DL.

 Ce trebuie sa faceti pentru a castiga unul din cele doua produse?

1.Sa dati like paginii facebook La Duchesse Romania si sa-mi lasati numele vostru.De asemenea,La Duchesse Romania va invita si in grupul special conceput pentru a va tine la curent cu toate noutatile si evenimentele La Duchesse.Sunteti invitati!Click aici.

2.Produsele Danielle Laroche se gasesc acum si in magazinul online La Duchesse de pe shopmania.Click aici pentru a va inregistra.Nu uitati sa-mi lasati adresa de email cu care v-ati facut contul.
  Mentionez ca inregistrarea pe site-ul shopmania nu va obliga sa comandati vreun produs.

3.Sa va abonati la noutatile acestui blog via email (aveti in bara laterala ``noutati via email``)Nu uitati de emailul de confirmare care va ajunge la voi dupa introducerea adresei voastre de email in campul destinat acestui lucru.


 Timp de inscriere: vineri,1 iunie orele 12 a.m.Vor fi doua premii* pentru doi norocosi.Acestia vor fi alesi prin Random.org si anuntati sambata dimineata.
 *Valoarea totala a premiilor este de 150 de lei. 

UPDATE: am prelungit concursul pana luni la ora 12.Mult succes!
 Astept inscrierile voastre si va doresc o saptamana cat mai frumoasa!





Castigatoarele concursului sunt Catallina si Ilda76.FELICITARI!
 Astept datele voastre complete (si un numar de telefon pentru curier) pentru a le trimite mai departe catre sponsorul La Duchesse.Tot in emailul vostru,va puteti exprima opinia pentru unul din premii (laptele demachiant sau gelul de curatare Danielle Laroche).






 

Blog Template by YummyLolly.com