21 mar. 2012

Naen soap,sapunuri cu dragoste


 
  Cand am facut prima comanda la naen soap,mi-am dorit doua produse foarte foarte tare: bombele de baie cu frezie (de care-mi spusese Clarra) si sapunul cu lavanda fina.Comanda finala includea si un sapun lilac&shea (liliac si unt de shea,ofcourse),dar si doua cadouri din partea Elenei.Ma laudam la vremea respectiva pe facebook cu coletul primit,mai concret,cu grija cu care produsele au fost ambalate,cu cadourile primite si mai ales,cu cele cateva randuri scrise de mana.




 Astazi vreau sa va spun cateva cuvinte despre doua dintre cele de mai sus: sapunul Lavanda fina si sapunul Lilac&Shea.




  Lavanda este bine cunoscuta pentru efectele sale relaxante si calmante.Cand am primit sapunul cu lavanda,m-am linistit stiind ca nu ramand descoperita (sapunul cu lavanda de la soap mill era pe sfarsite).Are o actiune calmanta,ador sa-l folosesc seara,chiar si ca gel de dus.Este foarte delicat cu pielea,iar aroma este datorata atat florilor de lavanda,cat si uleiului esential de lavanda. ♥ ♥ ♥
Ce mai contine: uleiuri saponificate (măsline extravirgin, nucă de cocos, ricin, rapiţă, floarea soarelui), infuzie concentrată de lavandă, muguri de lavandă, ulei esenţial de lavandă.
   Uleiul de măsline extravirgin, graţie proprietăţilor sale binecunoscute va îngriji şi proteja pielea, o va înmuia şi va ajuta la reducerea îmbătrânirii acesteia prin conţinutul de antioxidanţi.
   Uleiul din floarea soarelui conţine vitamina E cu efecte benefice asupra pielii: antioxidantă, încetineşte procesul de îmbătrânire, ajută la cicatrizarea rănilor superficiale şi uşurează efectele dermatitelor.
Uleiul de ricin asigură o spumă bogată şi va atrage în mod natural umezeala în piele, redându-i elasticitatea.
   Levănţica prezentă în acest săpun, atât sub formă de ulei esenţial cât şi ca infuzie, calmează simţurile, zburdălnicia de peste zi şi favorizează un somn liniştit, cu vise pufoase. (sursa)

 ....cat de bine suna,nu-i asa?

Costa 10 lei/100g si il gasiti aici.






 Sapunul Lilac&Shea este primul produs pe care l-am deschis.A venit,de asemenea,foarte frumos ambalat.Ce-mi place cel mai mult la acest sapun,este faptul ca,cu cat il folosesc mai mult,cu atat este mai cremos,mai hidratant!Miroase discret,foaaarte placut!Ma gandeam la un moment dat ca fie produsele din comert nu-si merita denumirea,fie acestea naturale ar trebui numite altfel.
 Ce contine: unt de Shea, uleiuri saponificate (nucă de cocos, macadamia, migdale dulci, ricin, rapiţă, floarea soarelui), colorant mineral (uz cosmetic), ulei parfumat de liliac (fără ftalaţi, uz cosmetic).
Untul de Shea folosit în prepararea acestui săpun este 100% pur, natural, nerafinat prin procedee mecanice ori chimice, ca atare păstrează toate proprietăţile sale care-l fac apreciat şi căutat. Este deosebit în îngrijirea pielii, a tenului, buzelor, unghiilor şi părului. Adăugat în acest săpun îi conferă o spumă bogată, cremoasă şi o hidratare a pielii, lăsând-o cu o senzaţie de bine.

Uleiul provenit din nucile de macadamia are o textură fină şi un miros delicat, dă pielii o senzaţie de fineţe şi catifelare. Reechilibrează pielea grasă şi grabeşte cicatrizarea şi regenerarea ei.

Uleiul din floarea soarelui conţine vitamina E cu efecte benefice asupra pielii: antioxidantă, încetineşte procesul de îmbătrânire, ajută la cicatrizarea rănilor superficiale şi uşurează efectele dermatitelor.Uleiul de ricin asigură o spumă bogată şi va atrage în mod natural umezeala în piele, redându-i elasticitatea.
Parfumul acestui săpun este cel iubit de mulţi dintre noi, liliacul ce înfloreşte la începutul primăverii şi ne bucură simţurile.
Săpunul nu conţine parfumuri sintetice, detergenţi artificiali, coloranţi ori conservanţi, componente vinovate de uscarea excesivă a pielii, iritarea acesteia şi intoxicarea lentă a organismului. Săpunul este în întregime biodegradabil, respectând mediul înconjurător.(sursa)


  Nu retin cat a costat,am observat ca in magazinul Breslo nu este momentan in stoc.Oricum in jur de 10-12 lei/100 g.


     Totusi,dintre cele doua,cel mai hidratant este Lilac&Shea,iar cel mai parfumat este Lavanda fina.



     Dupa ce am dat comanda,am castigat la tombola lunara organizata de Elena pe site-ul naen-soap un voucher de 30 de lei.Asa ca,am profitat si am mai dat o comanda,pe care am ridicat-o azi.Din nou,am avut aceeasi surpriza placuta,un colet ambalat cu drag si produse minunate!




*in cateva zile voi incerca masca de par.Abia astept!



   Multumesc,Elena!



   Acum,recunoasteti,cu ce v-am facut pofta?



 

Blog Template by YummyLolly.com