15 mar. 2012

Benecos Natural Rouge Blush


  Din seria celor patru cosmetice de make-up Benecos pe care le detin,dupa Rose Garden gloss,a venit randul blushului. 
Blush Rouge Natural este un fard de obraz 100% natural, obtinut prin tehnologia speciala NATURAL BAKED COLORS, prin care fardurile sunt tinute intr-un cuptor la temperaturi inalte timp de cateva zeci de ore, pentru a obtine o intensitate stralucitoare, fara adaos de ingrediente chimice nocive.



lumina naturala,flash off

 Se prezinta intr-un recipient din plastic foarte rezistent,cu capac transparent si contine 3,5 grame de produs propriu zis.


 Nuanta este una foarte placuta,un ton cald de roz-piersica,usor caramiziu,perfect pentru zilele insorite.Il gasesc potrivit atat pentru un machiaj de zi,avand in vedere nuanta calda,cat si pentru un machiaj de seara,tinand cont ca are o textura usor sidefata.
Foarte pigmentat,este nevoie de o cantitate mica de produs.Am vazut ca producatorul recomanda aplicarea blushului cu un buretel,eu folosesc o pensula suficient de densa pentru a pastra produsul pe varfuri si am observat ca se aplica uniform,fara linii sau urme.Mai mult decat atat,culoarea pare sa se intensifice la cateva minute de la aplicare,tocmai de aceea subliniez inca o data ca este necesara o cantitate mica la aplicare.


   Sunt foarte multumita si in ce priveste rezistenta de-a lungul zilei,in ce ma priveste,chiar si acum,dupa 8 ore de la aplicare,arata bine.
 N-as sti sa descriu mirosul,precizez faptul ca nu e unul deranjant,iar pe ten nici nu se simte.
Ingrediente:
MICA, Ricinus communis (ricin) ulei din seminţe *, Theobroma Grandi FLORIS SEED * UNT, * Glicerina, Volubilis Plukenetia seminţe oleaginoase *, PARFUM * (uleiuri esenţiale *), GLICERIL * Caprilat, sodiu LEVULINATE *, sodiu anisate * , Dehydroxanthan GUM, lecitină, tocoferol, ascorbil palmitat, Helianthus annuus (floarea soarelui) seminţe oleaginoase, Rosmarinus Officinalis Extract, TIN OXID, CI 75470, CI 77891
* Certificate organic


   Il gasiti pe bio-cosmetics,in categoria cosmeticelor naturale Benecos,la un pret de 34 de lei,la reducere.


    


  Aplicat pe obraz,arata cam asa:






     Cum vi se pare?


    Pe curand,


 

Blog Template by YummyLolly.com