9 mar. 2012

Noutate de la Bioderma: MATRICIUM



 Am promis ca revin cu informatii despre ``martisorul`` primit ieri din partea Bioderma Romania,MATRICIUM.

   Dupa cum bine stii, ciclul normal de viata al unei celule a pielii este de 3 saptamani. Odata cu inaintarea in varsta, ritmul de reinnoire celulara scade, acesta ajungand de la 3 saptamani la 4 si chiar pana 7 saptamani, in functie de varsta.
Pielea isi pierde din fermitate, iar ridurile sunt din ce in ce mai vizibile. Acest proces de incetinire a ritmului de reinnoire celulara incepe dupa 20 de ani, insa primele semne sunt vizibile dupa cativa ani.
Laboratoarele Dermatologice Bioderma au conceput MATRICIUM - un dispozitiv medical, unic in lume, un veritabil regenerator cutanat ce actioneaza in profunzimea pielii.
MATRICIUM® este un complex biologic brevetat la nivel mondial, o inovaţie ştiinţifică fără precedent pentru sănătatea pielii.
 
MATRICIUM recreeaza mediul natural in care celulele pielii iau nastere si furnizeaza substante nutritive esentiale pentru reinnoirea celulara si regenerarea tesuturilor. MATRICIUM este un “cocktail de sanatate” pentru pielea agresata, expusa agresiunilor zilnice (stres, oboseala cronica, poluare etc) si pentru pielea lezata, fara sangerare sau exusat (peeling, dermabraziune, arsuri de gradul I, dereglari hormonale etc).

MATRICIUM contine 30 de monodoze 100% sterile de 1 ml.
MATRICIUM ® contine 63 de substanţe active 100% bio-compatibile*, existente în mod natural în piele, esenţiale în regenerarea celulelor si tesuturilor.
MATRICIUM®, NU contine conservanţi, parfum, coloranţi, parabeni asigurând astfel o toleranţă perfectă.
MATRICIUM® este un dispozitiv medical de clasa II-A,  conform Directivei  93/42/EEC. 

De ce  este MATRICIUM dispozitiv medical?
MATRICIUM este inregistrat ca dispozitiv medical deoarece s-a dovedit actiunea sa la nivelul dermului - stratul pielii cu rol de sustinere, in care se gasesc fibrele de colagen si elastina, acidul hyaluronic, vasele
de sange etc.
Utilizare: Se aplica dimineata si seara pe pielea perfect curata (pe fata, gat, decolteu, maini), inaintea aplicarii cremei folosite in mod obisnuit. O monodoza poate fi folosita in max 24 de ore de la deschidere, dupa aceasta perioada produsul isi pierde din proprietati.

MATRICIUM va fi disponibil in farmaciile partenere la nivel national incepand cu 1 Martie. Pretul recomandat la raft este de 199 Ron.


   Am inceput sa-l folosesc chiar azi dimineata,voi realiza cateva fotografii ale tenului pe parcursul utilizarii.Va tin la curent!











  Pe curand,



 

Blog Template by YummyLolly.com