31 iul. 2013

Preferatele lunii iulie

Hello, ladies!

Stiind ca voi fi in deplasare, am pregatit postarea aceasta de saptamana trecuta! Nu-i asa ca m-am gandit bine? Vorba ceea: lauda-te gura ca-ti dau o prajitura!:))

E ultima zi de iulie...Hmm, refuz sa cred ca a trecut si a doua luna de vara! In ritm galopant...:P Nu-mi place deloc asta! Doar o luna pan' la toamna?! Eu percep anotimpurile precum copiii; toamna inseamna septembrie, redeschiderea scolilor (intre noi fie vorba, a noastra, particulara fiind, a fost deschisa toata vara; printre conditiile discutate initial, la negociere, am stabilit ca eu, vara, chiar dorm imi reincarc bateriile pentru a putea functiona bine in timpul anului scolar), reluarea cursurilor...Realizez, pentru a n-a oara, ca de 18 ani eu am emotii la inceput de an scolar! Pff, sunt chiar culmea!:))

Sa revenim , m-am abatut mult de la subiect; deocamdata... sa ne bucuram de zilele ultimei luni a verii!

In luna mea :) - pot sa o declar "a mea" pentru ca m-am nascut in aceasta luna: P - luna lui Cuptor, n-au intervenit prea multe in rutina mea de ingrijire si infrumusetare; sunt cele pe care le stiti din lunile anterioare, cu mici schimbari, cu cateva noutati care chiar merita mentionate. Sunt chiar entuziasmata sa vi le prezint pe acestea!

Haideti sa va arat despre ce este vorba, sa va spun si unele impresii despre fiecare produs in parte!


- Fondul de ten Natural Fix - Radiant
Cum ColorStay-ul era pe terminate si, nu stiu de ce, nu aveam chef de o comanda online pentru el, am pornit in cautarea altui fdt. Mi-a fost recomandat  in mod calduros acesta! Pe buna dreptate, zau asa! As risca, in acest moment, sa afirm ca e mai bun decat Holly Grail pentru mine, laudatul ColorStay, prieten bun si vechi. Nu cumva sa ma hazardez, il mai studiem o vreme si va spun mai multe intr-un review!
- Mascara Noir G Complet d'Exception - Guerlain (review aici)
L-am lasat sa se odihneasca o perioada, dorind sa consum Sexy Pulp-ul YR (pe care-l aveam de mai mult timp). Acum, am revenit la el si mi-am amintit cat e de adorabil! Cu exceptia pretului, desigur!!! E valabil 6 luni de la deschidere, voi forja pentru a fi gata in septembrie-octombrie (il am de la inceputul lui martie)!
- Dermatograful Twinkle light eye pencil - Sephora 
Imi place la nebunie aura pe care o da ochilor mei; ii lumineaza cu particulele sale aurii; l-am folosit cu precadere pe pleoapa inferioara!



- Laptele pentru dus cu extracte de masline si aloe vera - Palmolive
Il folosisem cu multa vreme in urma; Alina mi-a reamintit, cu un review al sau, de gelurile de dus Palmolive; e hidratant si are o aroma blanda, proaspata, numai bun pentru zilele calduroase!
- Deodorantul antitranspirant (roll-on) Bourjois
Phiii, batai de cap mi-au dat altele pana am dat peste acesta! Nu mai puteam folosi Mitchum-ul, lasa urme albe inestetice la axila; e vara, purtam haine lejere, decupate, decoltate...Am cumparat un roll-on Dove (cel cu ambalaj bordeaux) - nicio protectie! Am cumparat un alt roll-on Bourjois - un mov spalacit, relativ deschisa nuanta carcasei; nici acesta n-a fost bun; pana la al treilea, cel din imagine: parfumeaza placut si persista in timp, protejeaza! Aleluia!
- Deodorantul Fleurs de Paris Noir
El e dragoste mai veche; de-asta l-am cumparat, nu pentru ca mi-ar fi trebuit; inca imi place mult de tot aroma lui; potrivita pentru vara! Potrivita nasului meu, nu stiu altor nasuri!:))
- Gelul de curatare Himalaya Herbals 
L-am cumparat stiind ca voi ramane fara gel de curatare, desi imi propusesem altceva; pana acum sunt multumita, nu extaziata dar e ok; curata bine, granulele exfoliante sunt blande! Nu ma supara dar presimt ca nici nu ma va face sa ma indragostesc.


- Untul de corp hranitor, gama Planet Spa - Avon
M-am declarat a fi extrem de comoda cand vine vorba despre aplicarea unor lotiuni de corp; am spus mereu ca trebuie sa aiba "un nu stiu ce" pentru a ma convinge sa le folosesc; ei bine, acesta e un produs de care m-am indragostit, l-am folosit zilnic de cand l-am primit in dar (Gabriela, multumesc!).
- Serumul cu extract de caviar - Capra Nera 
Initial, nu-i gaseam loc in rutina mea de ingrijire; apoi, m-am desteptat :)) si am gasit o cale; intra surprinzator de repede in piele; e necesara aplicarea unei cantitati mici; e vizibil efectul de destindere asupra pielii! Am nevoie de timp si voi scrie review, daca sunteti interesate!

 

- Cerceii "mustaciosi"(pe care i-ati vazut purtati la aceasta tinuta)  ma inveselesc instantaneu!
- Delicioasele sandale rosii cu buline sunt deja staruri!:)) Le-ati remarcat la tinuta  de Revelion (asociate cu acea rochie albastra, din tafta), dar si asociate cu jeansi! Nu ma certati, am furat poze din cele doua postari! :blushing
 

***Am pastrat ceea ce e mai bun pentru final:
acesti doi oameni frumosi, centrul universului meu
Omul cel mare imi ofera iubire, siguranta, incredere, liniste, echilibru, sprijin, intelegere, prietenie...si-as putea continua!
Omul cel mic imi daruieste  dragoste, bucurie, surprize, mandrie, motivatie, confirmari, uimire, sens vietii... si, iarasi, as putea continua!
Ii multumesc lui Dumnezeu pentru faptul ca mi i-a daruit! Viata nu ar avea sens fara ei...nu-s vorbe-n vant!


Daca v-a placut postarea si o considerati utila, e o bucurie pentru mine!
Va astept cu nerabdare impresiile si va multumesc pentru ca alocati timp pentru a lasa feedback, e o bucurie pentru mine si fiecare comentariu al vostru!

Ultima luna de vara sa fie pentru voi cu amintiri frumoase, cu multa relaxare, cu voiosie si , mai ales, cu sanatate!
Va imbratisez!

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts



 

Blog Template by YummyLolly.com