22 iul. 2013

Ganduri despre silueta, despre greutatea ideala...

Buna, fetelor!:)

Am vazut ca ati fost foarte harnice cu postarile ieri; eu, trezindu-ma la pranz (ca trantorii, da!), ocupandu-ma in mare goana de a ma aranja pentru acea petrecere despre care va povesteam in postarea anterioara, n-am avut timp de nimic altceva!

Sper sa nu va dezamagesc, dar nu am imbracat rochia alba (de aici)! Ma astepta frumos calcata dar mi-a fost teama sa o port; in ciuda tuturor masurilor de asigurare, nu in toate zilele lunii putem purta o rochie alba, mai ales in situatia in care stii ca esti plecata de-acasa pentru multe ore! Ati inteles voi! V-am spus asa, ca intre fete! Am imbracat una inflorata! Ati mai vazut-o la o alta intalnire! Ar merita si ea un OOTD caci este una dintre rochiile mele preferate; e Dorothy Perkins (confectionata de o fabrica din orasul meu care are contract cu acestia) si am luat-o cu fabuloasa suma de 30 lei!:)

Va arat o poza, nu numai pentru a vedea despre ce rochie vorbesc ci si pentru ca are legatura cu ceea ce vreau sa va spun astazi! Ignorati mutrisoara caraghios zambareata!:))


Am constatat ca in vara asta m-am cam dolofanit; fotografia de mai sus vine si ea sa confirme asta! La mine se "asaza", se depune in zona taliei, a burtii (nu pot sa-i spun abdomen, oricat as vrea :P), pe fund!

Ma surprinde totusi ca mi se intampla asta pe timp de vara; de regula, puteam lua 2-3 kilograme in sezonul rece, iar vara se pierdeau de la sine! Adevarul e ca am fost o norocoasa, n-am avut probleme in privinta mentinerii unei greutati normale. Pe timpul sarcinii am luat doar 12-13 kg, datorita fermitatii  dr. obstretician ce m-a urmarit in acea perioada; mi-a scris cu majuscule pe fisa de observatie, cu pix rosu: FARA PAINE, FARA DULCIURI!!! Mi-a fost atat de frica :)), incat am ascultat-o (in sensul ca am consumat paine cu parcimonie iar dulciuri...doar am gustat)! Si-acum ma intreb cum am reusit atunci aceasta isprava!

Stiu ca daca as lasa dulciurile si painea, s-ar vedea imediat; fireste ca daca as sari coarda si as zburda pe bicicleta s-ar vedea si mai bine! Daca si cu parca...pentru ca, din pacate, nu sunt un exemplu de urmat in aceasta privinta; sunt o pofticioasa de cand ma stiu, ciocoholica inraita, in vara asta am adaugat si inghetata (Mcennedy, din Lidl, bat-o vina!), comoda in privinta sportului am fost mereu, 37 de ani batuti pe muchie...ce ma mai mir?!

Acestea fiind datele de la care pornim, vreau sa va spun ca admir cu toata sinceritatea persoanele care adopta un stil de viata sanatos, atat in privinta alimentatiei, cat si in ceea ce priveste miscarea, activitatea fizica (intr-o forma sau alta)...

Citind pe blogul Claudiei (o cunosteti, ii stiti blogul) despre programul pe care il urmeaza cu vointa si determinare, i-am apreciat ambitia, tenacitatea, motivatia, maniera pozitiva in care gandeste si, totodata, faptul ca a ales sa impartaseasca si altora din experienta sa! Are chiar si un concurs pe aceasta tema (AICI); e valabil pana la sfarsitul acestei luni (multe zile chiar nu mai sunt); Claudia v-a pregatit acest concurs in colaborare cu prietena sa Reka! Mie mi s-a parut foarte interesant ceea ce si-au propus ele si va invit sa cititi despre ce e vorba, e posibil sa doriti sa va inscrieti! Faceti-i o vizita, sunt sigura ca s-ar bucura! Are multe articole interesante pe aceasta tema, scrise in maniera personala!

Pana una-alta, stiu ca si eu ar trebui sa iau ceva masuri!  Asa cum am gasit inspiratie si motivatie pe blogul Claudiei si pe alte bloguri pe care le citesc cu drag, cred ca voi gasi si in comentariile voastre!

Voi, fetelor, cum aveti grija de silueta voastra?
Tineti cont de ceea ce mancati, va retineti de la ceea ce stiti ca v-ar aduce kilograme in plus?
Adoptati o conduita anume pentru a va pastra greutatea in limitele normale si a va simtit bine in propria piele?
Faceti miscare si in ce fel?

Va astept cu drag parerile!:)
Sa aveti o saptamana reusita!
Pupicei!


Cu drag, 
Ilda
Lavender Thoughts








 

Blog Template by YummyLolly.com