13 iul. 2013

Cateva ganduri + Double reminder!

Buna, fete dragi!

Recunosc, m-am lenevit! Parca scriam mai des in timpul anului scolar (desi eram foarte ocupata); m-a relaxat pana la lene vacanta asta!:)

Ma voi stradui sa-mi revin! Diseara e ultima petrecere din sirul celor "imparatesti" :)), sper sa reusesc si cateva poze pentru un OOTD (parca de-un car de vreme n-am mai postat unul).

Voi veni si cu o postare in care sa va arat cadourile primite la aniversare, spunea cineva ca de-abia le-asteapta!:)) Asta daca vreti si voi! Daca nu...nu!:P

Apropos de aniversare...sa stiti ca m-au emotionat, m-au impresionat comentariile voastre cum nu se poate mai mult! Va spun cu sinceritate ca m-ati surprins, chiar nu ma asteptam la un astfel de feedback! Va multumesc pentru urarile frumoase si gandurile bune transmise cu atata caldura si generozitate!

Intre timp, voi nu uitati: sunt doua giveaway-uri active pe blog si va astept cu drag inscrierile!

*** PersunMall Giveaway (click aici) - inca 31 de inscrieri si va fi validat (termenul limita este luni, 15 iulie). Come on, girls! You can do it!
      
 *** Surpriza de aici,  prilejuita de aniversarea mea, avand sustinerea sponsorilor Makeup Shop si Handmade Sister. As aprecia daca le-ati vizita paginile de  FB si ati da LIKE acestora (aici si aici) ! Cu siguranta, merita!
Termen limita: 16 iulie.

Fetelor, sper sa ne revedem cat de curand...
Aveti grija de voi! Fiti cuminti doar cu ceea ce impune cumintenie!:) 
Weekend insorit si relaxant!

Pupicei!

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you





 

Blog Template by YummyLolly.com