1 dec. 2012

Fondant Avocado pentru maini,corp si...suflet



   Asa-i ca suna cum nu se poate mai delicios?Si daca ti-am deschis apetitul,te las sa-ti freci mainile de bucurie,pentru ca e vorba de o crema nutritiva pentru maini si corp.Deliciul acesta este pregatit de Elena  si reprezinta unul din produsele pe care le iubesc cel mai mult de la naen-soap (dupa sapunuri,desigur).
 

    Mi-am amintit azi de minunatul fondant,cand mainile mele sufera mai mult ca niciodata.Sa fie vremea rece,sa fie apa dura?Da,si multe altele la un loc.
 
    A fost unul dintre produsele preferate ale verii trecute,insa n-am fost aici sa-ti spun despre el.Ma gandesc ca-mi spal pacatele acum,daca ti-l recomand cu caldura.Despre naen-soap am mai scris pentru ca am folosit numeroase produse sub acest nume.Dar hai sa-ti spun ce contine Fondantul Avocado,ca sa stii cu ce-ti fac pofta: apa florala de flori de tei, ulei de avocado, unt de shea, ulei de migdale dulci, ulei de masline, ulei de in,... (vezi mai sus eticheta).Sa nu-mi spui ca nu-s ingrediente din cele mai alese,din cele mai parfumate si mai nutritive pentru piele!

*Bright Eyes-mostra crema ingrijirea zonei ochilor
  

 Punctat,iata parerea mea despre Fondantul Avocado naen-soap:
  • cei care ma cunosc,stiu ca sunt obsedata de arome/parfumuri. Deschizand borcanelul de crema,m-am gandit ca-mi trebuie o lingurita pentru desert.Miroase absolut delicios!Tei,fruct de avocado,verbina...uita-te pe ingrediente si fa-ti o idee.;)
  • formula onctuoasa ce permite masajul indelungat al mainilor.Recunosc,am trisat,eu l-am folosit pentru intreg corpul,in special dupa zilele de plaja.
  • culoare usor verzuie,datorata uleiului de avocado,desigur.
  • hraneste pielea mainilor,iar senzatia de hidratare se mentine timp indelungat.
  • cantitatea de 100 ml s-a dovedit a fi destul de spornica.
  • fiind un  produs cu ingrediente bio si vegetale,termenul de valabilitate este de 3 luni.Daca ne gandim ca e vorba de o crema de maini,ca e destinata uzului zilnic si ca e atat de delicioasa,in mai putin de 3 luni deja ti-e dor de ea!
  • accesibil ca si pret.35 de lei/100 ml in magazinul breslo alaturi de  informatii utile despre fiecare ingredient si multe alte delicii naen soap.



   Mai sunt cateva sapunuri naen soap pe care vreau sa le laud.Care iti starneste curiozitatea din poza de mai jos?Nu uita ca de Lavanda Fina am vorbit deja,asa cum am facut-o si despre celelalte bunatati naen soap testate pana acum.






    Lavender thoughts to you,
                     Anda





 

Blog Template by YummyLolly.com