22 ian. 2012

Giveaway 500 followers:castiga un premiu aromat de la LUSH


LUSH.ro
   Continuam seria concursurilor,va reamintesc ca sarbatorim impreuna cei 500 de membri pe care blogul i-a inregistrat (si care intre timp a crescut-Multumesc!).In acest weekend am de gand sa va las in compania unui giveaway extreeeem de parfumat,mai precis un adevarat rasfat!

    E vorba de LUSH,asa cum spune si titlul.Cu o cautare rapida,pe acest blog veti gasi doua reviewuri Lush:Vanishing Cream (pe care o sa o cumpar intr-o zi cu soare si o sa vin aici sa ma laud :D) si doua fonduri de ten Colour Supplement (sau baze de fond de ten,cum preferati sa-l folositi).


 Conceptul Lush se bazeaza pe folosirea fructelor, semintelor, uleiurilor esentiale si petalelor de flori in stare proaspata pentru a-si pastra proprietatile uimitoare.
  Din grija pentru frumusete, LUSH a conceput o gama speciala de cosmetice naturale, lipsite de adaosuri chimice sau de ingrediente animale. Poti sa alegi din multitudinea de creme, sapunuri, geluri de dus sau uleiuri de masaj. Produsele sunt fresh, fabricate manual, din cele mai fine si organice uleiuri esentiale, obtinute din plante, fructe, seminte si flori, din zone sigure si nepoluate.




    LUSH mi-a oferit cateva produse pentru rasfatul meu de weekend.Un rasfat cu cele mai alese delicatese,cele mai proaspete,doar fac parte din noua colectie.Da,stiu,sunt o norocoasa :P
   Hai sa vi le arat,ca voi reveni cu impresii cat mai curand posibil!




   

  The Green Bubbleroon este un spumant solid cu ulei de masline si ulei de bergamota,ulei de portcoale si de lime.Imaginati-va ce aroma are!<3
 O sa-l folosesc in mica mea cadita de dus!




   

  Uleiul solid pentru masaj este un produs nou pentru mine.Se topeste in contact cu caldura corpului si ceva imi spune ca noi doi o sa avem o relatie speciala.Contine unt de cacao,unt de shea,ulei de masline si miroase a musetel.Perfect dupa o saptamana enervant de ocupata!




   
   Rose Queen Ball:extract de trandafiri,tamaie,petale de crini si galbenele.Ca sa va faceti o idee intocmai,imaginati-va aroma unui bujor in floare (da,stiu ca am spus de extractul de trandafiri,insa il egalez mai mult cu bujorul).
  Eu ma conving de fiecare data,arome mai provocatoare nu o sa gasiti nicaieri,decat la Lush!






*Puteti descoperi colectia completa, exclusiv in magazinele LUSH din Mario Plaza si Afi Palace Cotroceni, in Bucuresti sau pe www.lush.ro

    Si nu sunt singura rasfatata.Cineva,un norocos/o norocoasa,o sa se bucure de un set de produse grozave oferite de LUSH Romania.V-am lansat ieri o provocare pe facebook,sa ghiciti cine va ofera produsele de astazi insa,la ora la care scriu acest blog post,nimeni nu a dat raspunsul corect. :)

  Iata premiul:




  1.Spumantul Rose Jam ofera o aroma sofisticata de trandafiri, iar culoarea roz indeparteaza orice grija, chiar si pe cea a pielii uscate.
 2.Gelul de dus  It`s Raining Man contine miere si flori de lotus, care calmeaza pielea si o hidrateaza, iar aroma dulce, senzuala, de bomboane fondante si note fresh de portocale si bergamota, te vor ajuta sa incepi ziua bine.
3.Sapunul Lust  un sapun vegan de culoarea coralului, cu parfum afrodisiac ce-ti va hidrata si inmiresma pielea pe durata intregii zile. Cea mai bine vanduta aroma Lush!



     Ce trebuie sa faceti pentru a participa la tragerea la sorti prin Random.org/List?Sa-mi lastai un comentariu care sa cuprinda (cititi cu atentie!!!):

      1.Numele cu care urmariti acest blog prin GFC.
      2.Numele cu care ati dat like paginii facebook Lush.Puteti urmari noutatile Lush si pe twitter.
      3.Vreau sa alegeti de pe site-ul lush,ro 2 (doua) produse* Lush pe carefie le-ati folosit si le iubiti,fie v-ar placea sa le aveti datorita descrierii.
*vor fi luate in considerare doar acele raspunsuri care cuprind atat denumirea produsului,cat si linkul aferent acestuia.
     4.Adresa de email pentru a putea da de voi daca ati castigat minunatul set.



   Concursul incepe in acest moment,aveti la dispozitie tot weekendul pentru ca se incheie luni,la pranz (12:00).Voi alege castigatorul randomizand lista,dupa care il voi anunta pe blog si mail.

  Pe langa succes,va doresc sa fiti atenti la inscriere,regulile sunt de ordinul bunului simt.Pe curand!







 

Blog Template by YummyLolly.com