17 ian. 2012

Giveaway 500 followers:castiga un parfum Jet Femme by Avon!*INCHIS*

   Bine v-am regasit!O noua zi in care sarbatorim impreuna atingerea pragului de 500 de followers via GFC.Premiul de astazi este unul parfumat si va este oferit prin bunavointa Adrianei,sufletul site-ului Avon Brasov.Site-ul ne intampina cu o atmosfera calda si joviala si ne pune la dispozitie informatii din cele mai diverse:produse Avon,brosuri in format electronic,promotii si concursuri,sfaturi de ingrijire si chiar oportunitati de castiguri cu cosmeticele Avon.
  
     AVON Jet Femme EDT 50 ml,premiul de astazi,face parte din categoria parfumurilor citric-lemnoase.O infuzie de grepfruit  purtata in ritmuri tropicale de adierea chihlimbarului si a notelor exotice a arborelui de tec,pepene verde,iasomie,iris.
  Intamplator sau nu,chiar aseara l-am testat la o colega si dupa 5 ore inca il simteam pe incheietura.Daca nu as fi promis ca stau cuminte anul asta in ce priveste achizitionarea de parfumuri...
   Ce trebuie sa faceti voi pentru a castiga,prin tragere la sorti,apa de toaleta Jet Femme?Sa-mi lasati un comentariu care sa cuprinda urmatoarele aspecte:
1.Numele cu care urmariti blogul acesta prin GFC si numele cu care urmariti site-ul Avon Brasov prin GFC (gasiti badge-ul GFC in josul paginii).Badge-ul GFC arata cam asa:
imagine cu titlu informativ

2.Ramaneti pe site-ul Avon Brasov si abonati-va la noutati via email.Casuta de introducere a emailului arata asa:

3.Numele cu care ati dat like paginii Avon Brasov,click aici.

4.Adresa de email pentru a va putea contacta in caz ca sunteti castigatorul parfumului.

Like&Share,daca doriti.Voi aprecia.
  Concursul incepe in acest moment si se termina maine,18 ianuarie,ora 12:00.Castigatorul va fi ales,asa cum spuneam,prin Random.org si va fi anuntat pe blog si via email.

  Surprizele nu s-au terminat aici.Sponsorul ofera doritorilor vouchere de 20% reducere pentru comanda de minim 100 lei pe site-ul Avon Brasov , livrare prin posta cu plata ramburs.Suna bine,nu-i asa?

  De asemenea,daca doriti sa aflati mai multe informatii despre activitatea de reprezentant Avon sau chiar sa va inscrieti,nu exitati sa o contactati pe Adriana,pe site (gasiti Contact in bara din dreapta site-ului).


          


     Deci,sa inceapa inscrierile!!!Eu revin deseara sa anunt castigatorul cosmeticelor Revlon.Va cer putina rabdare,sunt foarte multe inscrieri.




   Mult succes si pe curand!







 

Blog Template by YummyLolly.com