21 ian. 2012

Giveaway 500 followers:castiga premii Anian de la Triodeluxe!


  Vineri,a V-a zi a saptamanii,al cincilea concurs din seria ``giveaway 500 followers``,de aceasta data cu doua premii oferite de Triodeluxe.Pe site,puteti gasi produse ce imbina accesibilitatea cu calitatea,intr-un mod foarte avantajos.Navigand printre categoriile de produse,veti gasi:
  • cosmetice de ingrijire a parului
  • produse de igiena si ingrijire corporala
  • produse naturiste 
  • sapunuri handmade
  • dermo produse
  • produse de curatenie si odorizante lichide.
 Preferatele mele sunt cele din gama cu antioxidanti Anian,cu fructe de goji si rodie.Am testat gelul de dus (din care mai am si acum) si gelul de curatare a tenului,ambele foarte calitative,spornice si eficiente.


  Triodeluxe va ofera doua premii,iata-le,impreuna cu o scurta descriere a acestora.

Primul premiu:

  •  gel de dus Anian cu lapte si migdale.Formula sa complexa impreuna cu efectul nutritiv a proteinelor din lapte si efectul moale a uleiului de migdale va ofera tot ce aveti nevoie pentru ingrijirea pielii uscate. Este recomandată, mai ales, pentru refacerea şi protejarea pielii uscate, sensibile. Datorită excelentelor sale calităţi este ideal pentru îngrijirea naturală a pielii. (750 ml)
  • Cremă de mâini ANIAN cu alantoina este repede absorbită, acţionând imediat şi eficient asupra pielii, hidratând-o.O combinaţie între efectul protectiv al vitaminei E, cunoscutele proprietăţi de hidratare ale Aloe Vera şi acţiunea regenerativă a alantoinei preluată din secreţii de melc, acţionează pentru calmarea şi ameliorarea stării pielii, îngrijind mâinile uscate, lăsând o senzaţie plăcută de catifelare şi refacere, dar nu grasă. (150 ml)



Al doilea premiu oferit:

  • gel de dus fara parabeni
    0% parabeni, 0% coloranti, 0% fenoxietanol, 0% ftalati
    Noul gel de dus contine doar ingrediente esentiale pentru ingrijirea pielii, avand un puternic efect hidratant datorita continutului ridicat de glicerina. Este exact ceea ce are nevoie pielea pentru a fi curata si sanatoasa. 750 ml
  • Crema de sapun Anian Dermo conţine ingrediente naturale pentru orice tip de piele, creat special pentru mâini, cu agenţi de hidratare şi protecţie. Redă inconsistenţa şi umiditatea de care are nevoie pielea. Potrivit pentru igiena întregii familii.500 ml.




   Ce trebuie sa faceti pentru a castiga unul din cele doua premii?Sa-mi lasati un comentariu care sa cuprinda:
1.Numele cu care urmariti acest blog prin GFC.
2.Numele cu care ati dat like paginii de facebook Triodeluxe.ro
3.Numiti cel putin un produs de pe site-ul Triodeluxe pe care v-ar placea sa il testati in viitorul apropiat.Lasati-mi si linkul aferent acestui/acestor produse.
4.Adresa de email la care puteti fi contactati in caz ca sunteti castigatori.

    Din nou,rugamintea mea e sa respectati toate cerintele si sa evitati inscrierea multipla.De asemenea,orice like si.sau share va fi apreciat.


  Concursul incepe in acest moment si se termina maine,21 ianuarie,la ora 12:00.Cei doi castigatori vor fi alesi cu ajutorul site-ului Random.org,anuntati pe blog si pe email.


    Pe curand!

 

Blog Template by YummyLolly.com