3 oct. 2011

SEPTEMBRIE:preferinte si dezamagiri +giveaway

  Hello!

Si uite cum a trecut luna septembrie,inceputul anotimpului meu preferat.O sa incep cu produsele preferate in materie de ingrijire a tenului si machiaj,voi continua cu doua lacuri de unghii pe care le-am folosit cel mai mult luna trecuta si niste produse de ingrijire a corpului si voi incheia cu dezamagirile aferente in materie de cosmetice.


  •  uleiul de argan (recipientul alb airless-urmeaza review)
  • apa micelara demachianta Yves Rocher
  • demachiantul Liz Earle
  • demachiantul bifazic pentru ochi Balea (urmeaza review)
  • Brevoxyl
  • rimelurile favorite ale acestei luni :Yves Rocher Volumen Amplitud si Max Factor 2000 Calorie



  La inceputul acestei toamne,am purtat culorile de mai sus mai mult ca oricand;este vorba de OPI Ski teal we drop si  Farmasi 36(3).Desi fotografia nu este perfecta,culorile sunt surpinse intocmai.





 Doua lotiuni de corp:una parfumata de la Kylie Minogue (face parte dintr-un set cu un parfum) si o lotiune Cien (urmeaza detalii).


   Dezamagirile lunii in materie de cosmetice se concretizeaza in prezenta urmatoarelor produse:

  • dischetele din setul Avon Clearskin Professional.Nu are rost sa ii fac un review separat,o sa va vorbesc despre tot setul la timpul potrivit.Detaliul principal al acestor dischete-alcoolul ca principal ingredient!
  • crema contur ochi Yves Rocher.Desi la inceput mi-a placut,in timp a inceput sa imi usuce pielea din jurul ochilor.Urmeaza review.Pana atunci,daca cineva a folosit-o,i-a placut si o vrea,o ofer fara nici un fel de obligatie.
 Desi par culori intense,cu lacurile Yves Rocher luminelle unghiile necesita 3-4 straturi aplicate pentru a capata culoarea din sticluta.Pe langa aceasta,culoarea nu se distribuie uniform.O sa va demonstrez cu niste fotografii chiar saptamana in curs.
   Pe langa aceste produse,tot in categoria dezamagiri se incadreaza si kitul Sebo Specific tot de la Yves Rocher.


In partea a doua a acestei postari imi face placere sa va prezint giveawayul aferent acestei rubrici.Premiul este urmatorul:





 

  • rimelul Yves Rocher Volumen Amplitud.
  • demachiantul pentru ochi Balea bifazic.
  • plus o alta mica supriza.
  Daca va place premiul si vreti sa fie al vostru,uite cum il puteti castiga,fara tragere la sorti:
    1.Sa ma urmariti* prin GFC.Gasiti badge-ul in dreapta paginii,arata asa:

     *sper de altfel,sa ma urmariti din placere si nu din obligatia impusa de regula concursului.
2.Sa ma urmariti pe pagina Facebook .
3.Lasati-mi un comentariu in care sa raspundeti la urmatorul exercitiu de imaginatie:

    ``Daca ar fi sa va identificati cu personajul preferat dintr-o carte/dintr-un film,care ar fi acela si de ce.``

Criteriile dupa care voi alege raspunsul castigator depind atat de respectarea regulilor,cat si de calitatea raspunsului.Poate veti spune ca nu toti suntem extrem de creativi,iar eu va voi raspunde asa:astept raspunsuri sincere,proprii,unice si corect scrise gramatical.
   Concursul incepe azi si se va incheia duminica,9 octombrie.Voi anunta castigatorul luni dimineata,pe blog si pe facebook.Acesta se obliga prin inscrierea la concurs sa-mi comunice datele de expediere a premiului in termen de 72 h (3 zile zic eu ca sunt suficiente).In caz contrar,voi alege un alt castigator.

   Va astept,pe curand!

 

Blog Template by YummyLolly.com