17 oct. 2011

Luni...nici iarba nu creste!


  Sunt sigura ca si voi ati afirmat asta la un moment dat!Sau cati dintre noi nu si-ar dori prelungirea weekendului macar pana la orele 12 ale amiezii de luni...Vineri si luni ne gandim la weekend in mod diferit:vinerea ne facem planuri si asteptam entuziasti,numarand orele,iar luni devenim nostalgici dupa zilele trecute.
  Conform unui studiu realizat pe un esantion de 2000 de persoane,unul din trei oameni a declarat ca uraste ziua de luni.Se pare ca in zilele de luni ne plangem mai mult,suntem mai irascibili decat in restul saptamanii,mormaim mai mult si zambim mai putin,suntem mai obositi (culmea!).
 Desigur ca exista explicatii,iar acestea sunt din cele mai diverse:fie ca nu ne place locul de munca si refuzam (inconstient) o noua saptamana,sau ne intram foarte greu in ritm cu gandul fiind  la placerile zilelor libere,fie nu ne odihnim suficient,consumam mai multe alimente si alcool decat in restul saptamanii...motive sunt tot atatea cate obiceiuri avem.

   Ce ne poate imbunatati starea de spirit mai ales in zilele de luni?Cu siguranta primul aspect este cel al sanatatii generale.``Ingrijirea sanatatii poate imbunatati starea generala si nivelul de fericire“, a declarat un purtător de cuvânt al companiei care a realizat studiul amintit mai sus.
Astfel,ar trebui sa ne ingrijim de acele aspecte ignorate intr-o anumita masura in timpul saptamanii:mese regulate,exercitii fizice (fara a ne obosi) si mai ales,odihna.O sa mai spun o data:odihna.
  Si pentru ca ziua de luni sa nu ne para suprasolicitanta,ar fi bine daca ne-am organiza dinainte.Weekendul este un bun prilej de a face asta in mod armonios.
  In ce priveste dimineata de luni,treziti-va devreme astfel incat ritualul vostru obisnuit sa nu aiba de suferit.De exemplu,daca sunteti ``coffee addicted``,faceti din asta un moment placut,care sa va binedispuna.Daca va place muzica,ascultati dimineata piesa care va ``insufleteste`` oricand.Aceste lucruri le puteti face in orice dimineata cand va simtiti storsi,fara chef.
  Am doua intrebari pentru voi,dupa care inchei:
1.Cum va binedispuneti diminetile?
2.Azi e LUNI.Care e starea voastra de spirit?


   Si,hai sa va amuz putin cu urmatorul filmulet. Click aici (n-am stiut sa-l pun direct)


P.S.: Nu uitati de giveawayul Sigma Cleansing&Polishing Tool
 

Blog Template by YummyLolly.com