29 oct. 2011

Gold Mine





  Gold Mine este un parfum floral,proaspat,primavaratic as spune.Arome fructate,ca piersica si caisa,reprezinta notele de varf,iar esente ca irisul si santalul reintregesc elixirul intr-un ambalaj exclusivist,foarte elegant.

  
  

Sistemul de utilizare este tip pulverizare.
Persista aproximativ 3 ore.
Cantitate 100 ml.
Pret  56 lei.

Face parte din gama de lux,Linn Young,gama ce contine 49 de parfumuri diferite. Il gasiti pe parfum celebru.ro alaturi de o gama larga de parfumuri calitative,asemanatoare aromatic unor parfumuri celebre,deja consacrate.Tot aici veti gasi si 10 parfumuri din gama Omerta Aroma Therapy - Pure Wellness realizate din plante aromate folosite în industria de parfumerie şi în terapia realizata cu ajutorul aromelor : iasomie, lotus, margaritar, patchuli, vanilie*, cocos*.
   *eu ma bucur de ceva timp de cel cu cocos si vanilie.E foarte puternic,de aceea o singura pulverizare este suficienta pentru a ma binedispune.



  

In plus,puteti beneficia de urmatoarea promotie:La fiecare parfum de 100 ml comandat primesti cadou cate un ruj Maybelline – Watershine Fusion. Pune in cos cate un ruj la fiecare parfum comandat si il primesti gratis (pretul afisat de 0,01 lei este pentru a putea fi adaugat in cos). Il gasesti in stanga paginii la categoria PROMOTIONALE.


     
   

     Pe curand!




*produsul a fost primit spre testare.


    
 

Blog Template by YummyLolly.com