3 aug. 2011

Ceara depilatoare Taky roll on






Hello!

   Am promis sa revin cu detalii despre premiul pe care il puteti castiga participand la giveaway pana pe data de 7 august.
   Gama Taky cuprinde  produse depilatoare,cum ar fi : crema depilatoare,benzi depilatoare (pentru corp si fata),granule si perle depilatoare,ceara depilatoare pentru femei,dar si  ceara special conceputa pentru barbati.In caz ca varianta depilarii nu va tenteaza,Tky ofera si solutii de decolorare a parului.
 
 Cu dispozitiv roll on,se gasesc urmatoarele variante* (pe langa cea Oro,oferita cadou de catre mine):
www.taky.es
                 *varianta rosie se utilizeaza ca atare,fara a se mai incalzi.Nu le-am vazut  totusi in magazinele pe care le frecventez.


    Ma opresc totusi aici cu prezentarea generala a gamei,mai ales ca nu am vazut aceste produse la noi,in Romania.
   Dispozitivul roll on vine ambalat intr-o cutie asemanatoare celor ale aparatelor de ras,ambalaj ce contine urmatoarele:
    -roll on-ul propriu zis,100 ml
    -instructiuni de folosire 
    -10 benzi de hartie,lavabile si refolosibile

  Urmand instructiunile,ceara se incalzeste la microunde,timp de 15 secunde,cand produsul este nou.ATENTIE!!!Daca ati depasit termenul lasati-o sa se raceasca timp de 10-15 minute).Ceara trebuie sa fie calduta,in nici un caz fierband in recipient.
   Sub aplicatorul roll on,recipientul este prevazut cu un dop mic,care se scoate inainte de a fi pus la microunde.Stiti cum se aplica ceara nu?In  sensul cresterii firelor de par ,se aplica o banda,sau chiar doua (pe picioare) si se trage in sens invers cresterii parului.Cu roll on-ul e foaaarte usor!
   Intre aplicari,sprijiniti recipientul in ambalajul sau original (cel din plastic)cu roll on-ul in jos.
   Se clateste cu apa calduta,sau rece.
    3-4 saptamani intre epilari.

   Taky spune ca in mod normal,continutul de 100 ml este suficient pentru epilarea picioarelor pana la genunchi,axile,brate si zona bikini.Pentru ca eu nu il folosesc decat pentru picioare,imi este suficient pentru epilarea completa a picioarelor si imi mai ramane pentru inca o jumatate de epilare.Cand mai ramane produs pentru o viitoare epilare,timpul de incalzire scade la jumatate,adica 7 secunde ;).
     Gama Oro ``se lauda`` cu aur pur in compozitie.Va dati seama in ce lux ma epilez ?:)))
     
   Ii gasiti pe cei de la Taky pe facebook,dar au si un site dragut unde puteti vedea produsele lor...toate.Nu-mi ramane decat sa va urez succes pentru a o castiga.

  Pe curand!




 

Blog Template by YummyLolly.com