23 aug. 2011

*** INCHIS***Review:Sigma F45 Buffer Brush + Giveaway

Hello!


 Descrierea Sigma Beauty:

"Ideal to apply mineral foundation, loose or pressed powders. Also great to buff colors and obtain a soft, blended look. Natural bristles."



 Sigma  F45 Buffer Brush  este perfecta pentru aplicarea fondului de ten mineral si a pudrelor (loose or pressed powders) .Ofera un blending impecabil datorita densitatii pensulei (the more you buff, the smoother the application of your foundation).
  Am spalat pensula inainte de prima folosire,asa cum obisnuiesc de altfel,cu fiecare pensula noua.A pierdut cateva fire,nimic alarmant,dimpotriva,mi se pare ceva obisnuit si cat se poate de normal.O folosesc in miscari mici si circulare pentru a-mi fixa pudra.In timpul utilizarii,nu a pierdut fire.Se curata cu solutii speciale de curatare a pensulelor sau cu un sampon delicat.
 A venit ambalata intr-o punguta foarte eleganta si,desi parea micuta,la desfacere mi-am dat seama ca e o minune de pensula- foarte densa si moale.Nu o pot compara cu alte marci,intrucat e prima mea pensula buffer.


      Daca va place si va doriti una,va invit la giveaway.Regulile de participare sunt urmatoarele:

1.Sa ma urmariti prin Google Friend Conect,gasiti badge-ul in dreapta paginii si arata asa:

2.Sa dati LIKE paginii blogului pe facebook.Click aici.
3.Postati pe wallul blogului ,aici,  o fotografie cu produsul cosmetic preferat,cel care va este de nelipsit din trusa personala.La fiecare 5 like-uri acumulate la fotografia postata,aveti o intrare.La 10 likeuri-2 intrari,15 likeuri-3 intrari si tot asa inainte.
  Nu uitati sa specificati  o data cu fotografia postata,numele cu care ma urmariti prin GFC.
  Postarea pe pagina personala de facebook sau pe blogul vostru nu este obligatorie,insa daca va face placere,numele vostru o sa apara inca o data in lista finala.

  Castigatoarea  va fi aleasa prin List Randomizer,cu conditia a minim 5 likeuri la poza participanta.
  Concursul se desfasoara pe perioada a 14 zile:23 august-6 septembrie si voi anunta castigatoarea in data de 8 septembrie .
  Pentru a participa,puteti sa locuiti oriunde,giveawayul este INTERNATIONAL.
   IMPORTANT:prin participare fiecare concurent se obliga ca,in cazul desemnarii ca si castigator ,sa trimita datele sale complete in termen de 48 h pe adresa cosmeticsreview@yahoo.com.Premiul va fi expediat de Sigma Beauty. In caz contrar,voi alege alt castigator.
                   MULT SUCCES!

      Pentru orice fel de nelamurire,lasati-mi un comentariu aici.Pe curand!

    
 

Blog Template by YummyLolly.com