6 sept. 2016

Review: Giordani Gold Nail PolishSalut!


Cu toate că acum câțiva ani mă consideram total nepricepută în domeniul unghiilor, am început încet-încet să apreciez și să explorez nuanțe de oje, respectiv diverse tratamente. Astăzi o să prezint oja de la Oriflame, din colecția Giordani Gold, în nuanța Taupe Satin!


Produsul are un ambalaj care cu siguranță oferă un aer rafinat. Gramajul de 8 ml este echilibrat pentru a oferi mai multe aplicări.

De așteptat, primul strat nu oferă o culoare consistentă. Textura este una tipică, iar periuța este potrivită, nici prea mică, nici prea lată, făcând ca produsul să se întindă frumos pe unghie.
Nuanţa nu este mată, având puţin sclipici auriu care trece aproape neobservat. Odată aplicată, se usucă repede. Văd culoare ca un kaki în care au fost adăugaţi stropi de negru. Prețul de 27 de lei părea să promită mai multe, dar din păcate nu este aşa rezistentă cum pare. Fără lac, la 2 zile, oja a început „să fugă”. Poate acel strat i-ar fi prelungit viața! :)

Așa arată după 3 straturi
Ca să închei, oja este acceptabilă, îmi place culoarea foarte mult, dar cred că se pot găsi oje mai accesibile și, poate, mai de calitate la un preț mai scăzut! 

Stay positive my lovely ladies! 
Miruna


 

Blog Template by YummyLolly.com