21 aug. 2011

Concealing the sunburned skin

  Hello!

  In incercarea de a reveni ``in randul lumii``,va propun o postare scurta despre corectarea prin machiaj a tenului expus la soare,desi sper sa fi folosit SPF si sa nu fie nevoie.Oricum,consider util de punctat urmatoarele,pentru ca...nu se stie niciodata.
sursa:www.allure.com

   In primul rand,cosmeticele precum fondul de ten sau concealerul trebuie sa fie in forma lichida si sa aiba un subton galben (pentru a neutraliza roseata).Pentru ca pielea e deja agresata,folositi o pensula moale sau degetele,si nu buretei care,prin frecare,pot face mai mult rau pielii.
  Apoi,daca pielea e foarte rosie,renuntati la blush sau bronzer. Pentru buze,evitati rosul sau orice nuanta de roz.Neutral lips sunt de preferat.Imaginati-va un ten rosu cu pometii accentuati de blush si un ruj roz.Eu nu trebuie sa fac acest exercitiu,pentru ca am vazut cateva ``exemplare``.
  In ce priveste tratarea arsurilor,stim diverse leacuri care functioneaza.Aplicarea iaurtului e una dintre ele,nu-i asa?Ce gresim in aceasta metoda e faptul ca il alegem mereu rece,de la frigider.Ceea ce nu e deloc indicat,intrucat aplicand orice produs rece peste pielea arsa,va produce acele pungute cu apa.Rezultatul?Descuamarea pielii,care e total inestetica.
  Gelurile pe baza de aloe sunt foarte racoritoare si fara sa stea la frigider.Uleiul de masline este un alt aliat de nadejde.
  Folositi geluri de dus uleioase,delicate (cele pentru ingrijirea pielii bebelusilor sunt indicate) si in nici un caz nu va exfoliati pielea.
 Tot in cazul arsurilor solare este recomandata o aspirina tamponata (pentru ca are efect antiinflamatoriu) si multe,dar muuulte lichide.

      Voi ce metode de conceal&cure cunoasteti?Pe curand!







  
 

Blog Template by YummyLolly.com