3 iun. 2013

Puzzle OOTD: Chandelier earrings

Hello, ladies!

A sosit momentul pentru inca o postare de acest gen. Ati avut cuvinte de apreciere si m-ati incurajat mereu, dar Racoaica din mine tot simte ca isi depaseste o limita de confort in acest fel. Ceea ce, pana la urma urmei, e foarte bine...Sunteti de acord cu mine? :)

Tinuta aceasta a fost gandita pornind de la o pereche de cercei care imi plac foarte mult -   Alina mi i-a trimis in dar, facandu-mi o surpriza minunata, despre care v-am povestit aici! Am purtat-o la o iesire de 1 iunie - am servit o prajitura la cofetarie si am facut o plimbare toti 3 veseli naparstoci; clasic, stiu, dar facem ceea ce ne place, conteaza atat de mult!

Stiti ca obisnuiesc sa va arat "piese de puzzle" si-apoi, cand e posibil, look-ul in ansamblul sau. 

In afara de cercei :)), am mai purtat: sandale Leonardo; geanta  John Rocha (achizitionata din Debenhams in 2005 - uhh, cati ani are geanta asta; am castigat atunci, la revista Ce se intampla, doctore?...va tineti bine, da?!...cumparaturi in valoare de 500 euro);  pantaloni House of Art;  bluza random .




Un moment de tandrete cu "lungana" mea draga... Va avea picioare luuungi!:) E evident ca nu de la mine le mosteneste!:P Va rog sa remarcati ca in poza apare si papusa Monster High despre care v-am spus ca am luat-o la "fabulosul" pret de 10 lei, super-oferta - e noua iubire a fiicei mele!

Fete dragi, sper din toata inima ca v-a placut ceea ce am avut de prezentat!
Nu uitati ca ma bucura enorm feedback-ul vostru!:)

Multi pupici!
Va doresc o saptamana foarte buna, cu spor si energie!




Ilda
Lavender Thoughts to you

 

Blog Template by YummyLolly.com