28 iul. 2014

OOTD: Parfum de leandri adus din Grecia

Bună, bună!!! :)

Nu încep a scrie fără a vă îmbrăţişa cu multă căldură! Tare dor mi-a fost de voi, fetele mele dragi! Ce-i drept, e drept: am conştientizat asta abia când am revenit în ţară, când am sosit acasă - da, în aşa măsură m-a vrăjit Grecia cu toate farmecele sale! Să-mi spuneţi-mi dacă sunteţi bine şi ce aţi mai făcut între timp...

Deşi îmi doresc foaaartee mult să stăm la poveşti, ca fetele, sunt nevoită astăzi să apelez la calea de mijloc - o postare scurtă determinată de dorinţa de a da semn de viaţă, de a lua legătura cu voi! Asta până apuc să mă dezmeticesc (aşa cum vă spuneam şi pe pagina de Fb a blogului), să îmi reintru în ritm, să mă organizez cu toate treburile care parcă au complotat să dea năvală peste mine! :P

Până la momentul propice relatărilor despre vacanţa în Grecia, vă spun doar atât: zilele petrecute acolo au fost la înălţimea aşteptărilor,  iar statusul postat pe pagina personală de Fb a fost dictat de inimă, nu de raţiune:

Varianta A: Am revenit acasă şi parte din Grecia a sosit cu noi!
Varianta B: Am revenit acasă şi parte din noi a rămas în Grecia!
Varianta C (câştigătoare!): Noi sigur vom mai reveni şi altă dată în/din Grecia! :))

Din dorinţa de a nu forţa nota, mi-am întrebat fotograful - înaintea plecării - dacă e dispus să alocăm timp pentru o şedinţă foto dedicată unei ţinute! Aprobare obţinută, yuupiii yeeeiii! Numai că socoteala de-acasă nu s-a potrivit cu cea din dulcele târg grecesc Ouranoupoli şi m-am trezit pregătită ca o mireasă... fără sandalele potrivite (Na, tot am uitat ceva acasă! :P). 

M-am adaptat în doi timpi şi trei mişcări, doar nu era să-l pierd pe fotograf de asociat, am schimbat rapid o minunată şi mângâietoare fustă  plisată cu rochiţa mea cu exploziv  print floral, uşoară precum petalele florilor, am arborat un zâmbet larg de parcă totul era în grafic şi mergea conform planului - doar nu era să las astfel de detalii să mă supere şi să îmi strice dispoziţia şi planurile?!  Promit că vom da Cezarului ce-i al Cezarului şi nu oricum - sunt planuri mari cu fusta despre care v-am pomenit în treacăt, e implicată în proiect şi o bună prietenă - dar, sssttt, tac chitic şi păstrez misterul cât timp va fi nevoie!

Rochiţa Dorothy Perkins a costat doar 30 de lei (în urmă cu vreo doi ani). Un chilipir, nişte împrejurări favorabile! Gata cu vorba, e rândul fotografiilor! Pregătiţi-vă pentru o adevărată avalanşă! :))
















Pentru final, ca cireaşă de pe tort, am păstrat nişte fotografii pe care vi le-am promis în  această postare!  V-am prezentat atunci cele două eşarfe primite la ultima comandă pe Kurtmann. Când am pus în gând să le adaug în bagaje, intuiam că îmi vor fi utile, dar nu ştiam că în aşa măsură!

Eşarfa Zara e încă pe stoc  (o puteţi găsi AICI). I-aş închina ode la cât m-a/ne-a protejat de soare! Am folosit-o în toate chipurile, până şi pentru a o înveli cu ceva uşor pe Dia, în timpul călătoriei cu maşina. A fost simpatică reacţia-revelaţie a lui Alex căruia i-am făcut, în joacă, un turban: 
Acuuum înţeleg eu de ce poartă toţi juhabii turbane. Te apără de soare într-un mare fel! 

Eşarfa Pimkie ne-a însoţit într-o croazieră spre Athos. Tare bine mi-a prins! Eu sunt sensibilă precum o mimoză (alta mai bună...de unde?!:P) şi m-a protejat de curentul produs în timpul deplasării cu vaporaşul. După cum se vede, am avut şi concurenţă. Diei i-a plăcut atât de mult look-ul creat cu ajutorul ei încât a renunţat la pălăria sa vrând să fie la fel de frumoasă ca mami! :D Puteţi fi şi voi la fel de frumoase şi modeste ca mine :)) - găsiţi alte eşarfe AICI, la categoria Accesorii a magazinului online menţionat.




Am scris cu mult drag şi cu dor! Sper că v-au fost pe plac cele arătate!
Cu mare nerăbdare e aşteptat feedback-ul vostru!

Pupicei mii trimit către voi!
Ilda
Lavender Thoughts to you


P.S.
IMPORTANT!!!
Termenul limită pentru cele 3 concursuri active pe blog e 31 iulie!
 Dacă nu v-aţi înscris încă... go for it!!!


Handmade Sister - AICI  
Kurtmann - AICI
Triodeluxe - AICI










 

Blog Template by YummyLolly.com