18 iul. 2014

Good-bye Romania! Greece...I'm coming!!!

Bună, fetele!

O scurtă postare, stăm puţin la poveşti şi-apoi mă întorc la operaţiunea "Bagaje pentru vacanţă"! Mă relaxez stând de vorbă cu cititoarele mele... Cum ziua a fost rezervată unora dintre activităţile care-mi plac, mi-am zis că nu e completă dacă nu aloc timp şi pentru blog, pentru a interacţiona cu voi, fete dragi! 

Am combinat azi freneticele pregătiri pentru vacanţă cu timp rezervat pentru mine însămi! Am fost la coafor (mă primeau în Grecia şi fără vreo freză specială dar n-am vrut să ştie locuitorii acelor meleaguri că şi româncele albesc:P), mi-am lăsat pe mâna specialistei manichiura şi pedichiura, am fost la defrişatpilat pe toate fronturile ... girls stuff! Am tras o ultimă tură de shoppping - mărunţişuri mai mult sau mai puţin necesare! 

Apropos de shopping, o cititoare a blogului m-a întrebat discret, prin mesaj privat, cum sunt eşarfele comandate pe Kurtmann. Îi răspund şi aici, pe blog, ataşând o fotografie şi oferind câteva detalii informative. Cine a citit această postare "fierbinte" îşi reaminteşte cum am ajuns să optez pentru cele două eşarfe! Şi bine am făcut! Laudă-te gură, că-ţi dau o prăjitură! :)) Acum, lăsând gluma deoparte , chiar sunt bucuroasă de alegerea făcută, o consider inspirată şi potrivită nevoilor şi preferinţelor mele!

                        Zara - bumbac - AICI                                        Pimkie - vâscoză - AICI 
                         (încă pe stoc!!!)                            
   

Eşarfa Zara, orange, e dintr-un bumbac pânzat i-aş spune, cu ţinută - genul de material ce e plăcut şi răcoros pe vreme caldă. O pot purta şi pe post de pareo, de bandană sau turban, îmi poate proteja umerii de-un soare prea insistent, poate fi ataşată unei pălării de paie! Adjudecat, merge cu mine pe meleaguri greceşti! :)

Cea de-a doua eşarfă, Pimkie,  nu se mai află pe stoc - din păcate! Spun "din păcate" pentru că are un material moale, fluid şi o culoare supeeerbă, mult mai intensă decât se vede pe site. Cum sunt îndrăgostită de nuanţa ei, e mare probabilitatea de a o vedea şi pe ea prin pozele de vacanţă!

Am eşarfe nenumărate (dragul meu soţ e speriat de numărul lor), dar le iubesc atât de mult încât consider că niciodată nu ar putea fi prea multe! Cum majoritatea au print-uri diverse, acestea două vin să completeze în mod fericit diversitatea colecţiei! :D

Mă opresc, dragelor! Eu m-aş întinde o zi întreagă la poveşti, cum nu?! Intenţionam să vă arăt şi câteva poze dar mă iertaţi dacă renunţ la idee; la eficienţa cu care trebuie să-mi organizez timpul acum, să mă pozez ar fi un fel de... "ţara arde şi Ilda se piaptănă". Ar fi cazul să finalizez pregătirile, să mă ocup de ultimele detalii! Sunt mai nerăbdătoare decât un copil, visez cu ochii deschişi la apropiata plecare, entuziasmul meu e generator de adrenalină! Pentru noi, e a doua vacanţă în afara ţării şi suntem cum nu se poate mai încântaţi! Sper să revin spunând că această mult visată călătorie a fost la înălţimea aşteptărilor!

Pupici mii! :)
Cu mult drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you


P.S. Nu am reuşit (încă) să vă arăt ce cadouri frumoase am primit de ziua mea! Mă refer la acelea ce ţin de partea concretă/materială a vieţii, căci am primit/am simţit multă iubire, atenţie şi preţuire din partea multor oameni dragi şi frumoşi! Nu rezist fără a vă arăta o carte primită în dar, mă va însoţi şi ea la drum! :) Am un feeling că ascunde profunzime şi imprevizibil şi că nu e genul de carte de vacanţă - dar e stabilit, merge cu mine!!!





P.P.S. Daţi fuguţa să vă înscrieţi la cele 3 concursuri care-s active pe blog!
Dacă, din diferite motive, nu doriţi să participaţi, un share pe Fb poate fi de ajutor! :)

Handmade Sister - AICI  
Kurtmann - AICI

Triodeluxe - AICI




 

Blog Template by YummyLolly.com