30 iul. 2014

Noutăţi Kurtmann... la cald! (2)

Hello, ladies!!! :)

Dragelor, vacanţa în Grecia a fost una foaaarte relaxantă; odihnitoare nu, dar nici nu pot spune că am pierdut nopţile; cu toate acestea, tare greu mă mai adaptez unui ritm firesc de viaţă - am rămas relaxată! :))

 Fiţi răbdătoare cu mine; am atâtea postări în minte şi, deşi îmi doresc foarte mult ca ele să fie lansate, nu le-am convins încă să se scrie singure! :P Referitor la articolul despre care mi-aţi spus că îl aşteptaţi, mă aflu în faza incipientă de selecţie a fotografiilor. 

Azi, pe scurt (mi-o reuşi mie asta vreodată?!), despre motivul pentru care m-am trezit de dimineaţă aşteptând cu nerăbdare telefonul curierului... Da, da, ultima comandă dată la Kurtmann. Plasată alaltăieri seară, sosită la mine azi după prânz! Yeeeiiiiii!

Pofta de galben s-a manifestat la mine în mod acut în ultima vreme. Se reflectă în alegerile pe care le fac. Priviţi frumuseţe de top Zara de un galben spumos! Şi e din bumbac fiiin, diafan, uşor - e ca şi cum ai îmbrăca o petală răcoroasă de trandafir galben.  Dragoste la prima ochire! Ţac-pac: în coş cu el - ca la baschet, slam dunk! Mai am o bluză neagră cu o croială similară a decolteului, mă avantajează, mă face să arăt mai...mai...inspirată! :) Şi e şmecheră croiala, poţi regla adâncimea decolteului - laşi să se vadă atât cât vrei tu! :D


AICI îl găsiţi pe site - unde e reflectată şi nuanţa reală, un lemon yellow superb!
La mine în poză pare mai deschisă nuanţa...


Se pare că a fost atunci o seară norocoasă pentru mine căci am dat peste un colier Zara şi imaginaţia mea a pornit-o la galop! Am acţionat cu aceeaşi rapiditate şi precizie şi l-am trimis direct în coş! Credeţi-mă, pentru o femeie Rac, astfel de întâmplări sunt evenimente în viaţă (căci noi ne gândim şi ne răzgândim de n-sprezece ori, ne întrebăm dacă... şi cu parcă, analizăm până obosim, chemăm o comisie să îşi dea cu părerea :P)! Revenind la colierul care acum e al meu-al meu, nu-i aşa că îmi susţineţi entuziasmul şi că înţelegeţi cu ce m-a cucerit instantaneu?! E genul de accesoriu care are capacitatea de a transforma şi potenţa orice ţinută!


 AICI îl găsiţi pe site!

Fetelor, dacă se oferă vreuna dintre voi să mă pozeze purtându-le, acum sunt gata cu ţinuta! Daţi de ştire! Dacă văd că nu primesc niciun semn, va trebui să avem răbdare până în weekend (când fotograful speră să se odihnească, hihiii!)...

Apropos de cele prezentate... nu ştiu dacă v-am întrebat vreodată: 
Vouă vă place galbenul? V-au prins în mreje colierele statement? 

                   Vă pupăcesc şi vă aştept părerile în legătură cu alegerile făcute! 
Eu una mă simt taaare încântată! :D

Cu mult drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you

P.S.
IMPORTANT!!!
Termenul limită pentru cele 3 concursuri active pe blog e 31 iulie!
 Dacă nu v-aţi înscris încă... go for it!!!

Handmade Sister - AICI  
Kurtmann - AICI
Triodeluxe - AICI



 

Blog Template by YummyLolly.com