8 iun. 2014

OOTD: Summer sunset (reloaded)

Bună, fete frumoase! :)

Nu aţi avea cum să vă amintiţi ce postare a fost pe Lavender Thoughts  în urmă cu circa  un an, la o dată foarte apropiată celei de azi! Nici eu nu ştiam până nu am dat o căutare! Click  aici pentru a înţelege la ce fac referire!

Da, este chiar aceeaşi Mărie, cu altă pălărie. Pe mine m-a surprins coincidenţa de a mă gândi la o reinterpretare a ţinutei respective exact în aceeaşi perioadă a anului! :)

M-a bucurat să constat o evoluţie în ceea ce priveşte calitatea fotografiilor, atitudinea "modelului", abilităţile fotografului. Nu cred că veţi considera această remarcă a fi laudă deşartă. E bucuria de a observa că nu am stagnat, că am lucrat cu mine însămi astfel încât să obţin un rezultat mai bun, că am reuşit să îi comunic fotografului drag aşteptările pe care le am, că nivelul de relaxare în timpul shooting-ului este cu totul altul! E foarte important să dorim mai mult de la noi înşine, să ne stabilim target-uri realiste, să fim deschişi la a accepta provocări şi la a depăşi anumite limite de confort, să obţinem de la propria persoană ceea ce poate oferi mai bun, să privim în urmă dar şi în perspectivă, să simţim mulţumire sufletească atunci când tragem linie, să ne autoevaluăm în mod corect, să găsim acea cale de mijloc între a fi blânzi şi, totodată, exigenţi cu noi înşine!

Purtând aceeaşi ţinută. Vreau să spun, aceleaşi piese vestimentare. Cu accesorii diferite. Cu aceiaşi oameni şi totuşi alţii. Cu un alt cadru ales pentru poze... :)
Sper să vă placă ideea acestui joc! 

În cazul în care vă întrebaţi, tot ceea ce port reprezintă piese random; 
singura ce are un brand de menţionat este eşarfa - Hermes Paris.






Aici am ochi de sălbăticiune hăituită! E oare un motiv bun pentru a alege o poză?


Sssttt, am găsit un loc fain pentru pozat! Să nu spuneţi la nimeni!

Vă vine să credeţi sau nu... dar acesta a fost fotograful! :D

Care variantă de accesorizare vă place mai mult - 
cea de azi sau cea de anul trecut?
Vă aştept cu mare nerăbdare impresiile!

Mini-vacanţa să vă fie frumoasă în continuare! :)
Mulţi pupici, fete dragi!
Ilda
Lavender Thoughts to you

P.S. Dacă ţinuta aceasta n-ar fi fost o reinterpretare, probabil aş fi intitulat postarea: 
Kind of... gipsy style sau Mix de printuri şi stiluri


 

Blog Template by YummyLolly.com