28 iun. 2014

Un munte de produse consumate...continuare!

Bună, fetelor! :)

Dragele mele, în cadrul ultimei postări cu acelaşi subiect (aici), vă ceream o păsuire pentru unele goliciuni fotografiate recent! Ei bine, gata, acum îmi dau acea restanţă! 

Sunt câteva produse despre care am scris deja detalii în postarea menţionată: 
Tratament corector riduri - ochi, buze, frunte, Gerovital H3 Evolution
- Cremă Lift Instant Ultra-Activă - Aslavital
crema Lift Hidratantă cu spf15 - Gerovital H3 Evolution
laptele demachiant cu miere şi cimbrişor Bioten
Loţiunile micelare Bioderma, Garnier
Deo-roll-ul Garnier Mineral
Balsamul vopselei de păr L'Oreal Casting
Dischetele demachiante Cleanic
- Parfumurile Refan (neschimbată opinia) - numai că de această dată este vorba despre codurile: 
 143, Omnia Green Jade - Bvlgari (50 ml); 197 - Lacoste pour femme (50 ml); 121 - Nina Ricci (20 ml).
Prin urmare, pe acestea le voi ignora în mod deliberat, nu-şi are rostul o reluare a aceloraşi idei!

Ia să vedem cui îi luăm astăzi interviu! Pe rând, civilizat, fără să ne îmbulzim! Cum sună cuvântul ăsta: îm-bul-zim!!! Dacă îl pronunţi în mod repetat sună chiar haios şi parcă îşi pierde sensul! :))


Primul tablou prezintă:
*Gel de curăţare - Elmiplant: l-am folosit cu multă vreme în urmă; n-ar fi trebuit să îl recumpăr dar uitarea e aici factor decisiv;  voi lua lecitină, believe me! E ok şi atât, curăţă rezonabil, fără a impresiona; doar uşor usucă tenul; are o consistenţă gelatinoasă densă care favorizează dozarea în exces, risipa de produs şi consumul cu rapiditate! Nu, nu, nu - îmi pare rău pentru el!
*Masca pentru păr vopsit L'Oreal Elseve: e cu NU şi pentru ea! Dar un alt tip de negaţie: nu mi-a plăcut deloc!!! Consistenţa cleioasă mă enerva la culme, la fel efectul aproape inexistent de păr moale şi uşor de descurcat! Am cumpărat-o din Kaufland, la repezeală, pentru că nu am mai găsit-o pe cea lăudată în cealaltă postare (Gliss Schkwartzkopf) şi din cauză că eram în pană la acest tip de produs. Repetitiv: Nu!
*Şampon 5R cu coenzima Q10 şi extracte naturale - Hofigal: uuff, deloc nu a priit nărăvaşei mele podoabe capilare; firul de păr ud rămânea rigid, sârmos; deshidratat parcă; i-am dat câteva şanse, apoi i l-am pasat soţului meu - dacă ar fi fost un pletos, nu ştiu dacă l-ar fi putut folosi!
*Uleiul pentru păr Moroccanoil - l-am mai lăudat şi altă dată; spun pe scurt: mi-e dor de el şi de efectele sale asupra coamei mele rebele! Îl mai vreaaaauuu!!!
*Balsamul pentru păr - Moraz: review complet aici!
*Şamponul fortifiant cu nuc şi rozmarin - Cosmetic Plant: l-aţi mai văzut de multe ori (la preferate, la consumate)! Ce-ar mai fi de spus?! Chiar face pentru părul meu ceea ce promite, îl recomand călduros! Fortifiază, ţine părul curat pentru circa 4 zile, firul de păr e sănătos şi lucios. Din acesta eu am folosit prea puţin, fiind în perioada de testare Moraz. Soţul meu a intervenit şi aici! Cred că el consumă mai mult şampon decât mine. La duşul zilnic, se spală mereu şi pe cap! Ce bine e să ai părul atât de scurt! :P
*Unguentul Epitelin - nici el nu-i nou în gaşcă! Îl folosesc pentru calmarea pielii, după depilarea cu ceară a mustăţilor şi axilelor. Calmează pielea, o alină, o hidratează şi o hrăneşte! Următorul pe care l-am cumpărat pentru a-l înlocui pe acesta are ambalaj diferit şi, poate e doar în mintea mea, miroase puţin altfel (nu în sens pozitiv); în rest, aceeaşi Mărie, cu altă pălărie...
*Spray Curl Activator - Anian: când vreau păr încreţit şi bucle definite, pe cea mai uşoară şi la-ndemână cale, el e soluţia! De mult timp!!! Trebuie să fie mereu pe etajera din baie, nu se poate altfel! Review aici - scris cu mult timp în urmă
*Balsamul leave-in cu keratină - Gliss Schwartzkopf - alt prieten vechi; firele de păr nu se mai electrizează în stilul lor caracteristic, părul e moale şi se piaptănă uşor, se aranjează mai bine.

Al doilea tablou
Haaa, la poza asta am puţin de lucru! Dacă vă interesează ceva şi nu am menţionat, daţi fuguţa la postarea anterioară sau, pur şi simplu, întrebaţi!
*Spray autobronzant Photoderm - Bioderma: în alte două veri s-a mai aflat printre produsele folosite de mine! E un produs bun, rezultatele se obţin rapid şi uşor, fiind evidente; durata, reyistenţa bronzului obţinut variază în funcţie de cum a fost întreţinut (căci trebuie revenit la circa o săptămână cu o pulverizare uşoară). Atenţie, poate fi cu cântec aplicarea: prima dată când l-am folosit (în prima vară), am pulverizat cu frică (era ceva nou!) şi am obţinut rezultate bune, un glow uniform; în următoarea vară, am făcut pe viteaza, ştiam despre ce-i vorba şi am aplicat ca Păcală, cam mult şi am fost cam bălţată pentru că am revenit în unele locuri; nu faceţi ca mine! Tipsuri (de-ale experienţei): exfoliaţi şi hidrataţi bine pielea; pulverizaţi uniform (fără  a reveni prin unele locuri, chiar dacă vă pare că ar mai merge, s-ar mai cere!), aşteptaţi pentru câteva ore bune, nu se vede cu-adevărat, instantaneu, cât de mult v-aţi colorat! Mai bine aplicaţi mai puţin şi reveniţi apoi decât să faceţi risipă de produs şi să obţineşi mai mult decât aţi dori E un mini-review aici, mai întrebaţi dacă aveţi nelămuriri! Eu mi l-am cumpărat iarăşi, recent; încă nu l-am aplicat - aştept, în stilul procrastinării mele, nu ştiu ce aliniere a planetelor!
*Deodorantul Stress Protect - Nivea: primisem unul în variantă travel, de la Găbiţa; foarte mult îmi plăcuse; cu acesta parcă nu m-am mai înţeles la fel de bine, nu m-a mai protejat tot atât de eficient - nu ştiu de ce; e un produs ok, per total - dar nu mă fidelizează!

Al treilea tablou (de familie)
*Parfumul Comme une Evidence - Yves Rocher: mare iubire am cu el! Îmi dă o stare bună oricând, e-atât de uşor şi plăcut de purtat! Am reuşit să îl am numai la promoţiile cu gratuitate dar parcă nu mai este atât de des oferit! Pândim, vânăm!!!
*Gelul de duş Le Petit Marseillais, cu pin şi nu mai ştiu ce minune marină :P - e perfect pentru vară, perfect pentru mare; proaspătă şi tonică aroma, uşor masculină; nu-mi usucă pielea, îl voi recumpăra!
*Gelul de duş Dove go fresh - Nutrium  - n-aş fi crezut, dar se pare că există două geluri de duş care nu-mi plac (aparţinând acestei mărci, evident); pe unul dintre ele l-aţi văzut în postarea anterioară; cum de a tunat şi le-a adunat, nici eu nu ştiu - bad luck, maybe! De ce nu-mi place acesta? Din aceleaşi motive: prea dens, greoi! Nu repet experienţa şi vreau şi eu un gel de duş Dove cu care să reaprind iubirea faţă de acest brand! :P
* Două geluri de duş Balea, ambele grozave, minunate! Le-aţi văzut şi printre preferatele lunilor anterioare! Relax dusche- Atem Pause: o aromă ce se ţine de promisiune - chiar relaxantă experienţa folosirii,  de fiecare dată! Dusche&Olperlen cu aromă de flori de măr, cu perluţe exfoliante ce eliberează ulei hidratant - l-am luat pentru Dia şi nu m-am putut abţine să nu i-l fur destul de des; suavă aroma, blând cu pielea!

Cam asta a fost! Aveam în plan să trag în poză ceea ce s-a mai strâns între timp (da, da, voi primi un premiu onorific pentru Cel mai zelos consumator) şi să includ în această postare! Dar... credeţi că mai pot? No way!!! Sper să fac în aşa fel încât să nu mai adun containere întregi, mai trageţi-mă de mânecă, mă bazez pe voi! Salvaţi-mă de mine! :))

Weekend-ul e aici. Voi aveţi ceva planuri? Noi o sărbătorim azicu multă bucurie,  pe domnişoara graţioasă ce a prezentat recent un outfit pe blog (aici - în caz că nu aţi văzut-o!) - draga noastră Diuca împlineşte 9 ani frumoşi! Iar mâine, duminică, de Sf. Petru, eu şi omul drag inimii mele devenim majori  - 18 ani de căsnicie! Nu-i de colo şi... mai vrem! 


                                             Să aveţi weekend minunat, cu veselie!
Vă îmbrăţişez, vă pup cu drag şi 
vă mulţumesc pentru faptul că sunteţi aici, cu mine! :)

Ilda
Lavender Thoughts to you


P.S. Aceasta este o postare programată!





 

Blog Template by YummyLolly.com