4 oct. 2015

Mască de faţă cu hibiscus, 100% organică - Balm Balm

Hello, ladies! :)

Mi-am spus aşa: Gata, s-a furat destul! N-o fi aşa mare bai dacă te opreşti un pic din iureşul şcolăresc şi te mai ocupi şi de tine şi de această pasiune a ta!

Au avut forţă mobilizatoare gândurile acestea. Iată-mă scriind, în timp ce o mască cu hibiscus îmi îmbracă tenul. Senzaţional arăt, imaginaţi-vă! Inevitabilă rememorarea acelui filmuleţ ce a circulat pe Fb şi a făcut deliciul multor oameni, filmuleţ ce prezenta o doamnă (?!) în halat de baie, trecând prin faţa unei oglinzi, trăgând cu coada ochiului către aceasta, având o expresivă şi hilară reacţie de spaimă la vederea propriei imagini!

Uite aşa împuşc doi iepuri: îmi îngrijesc tenul (care, totuşi, are nişte ani, iar tumultul ultimei perioade îşi spune cuvântul, se reflectă în aspectul lui) şi vă împărtăşesc impresii despre un produs de îngrijire a tenului ce v-a trezit interesul la momentul la care v-am prezentat (aici) tot ceea ce mi-a fost oferit spre testare de către faina echipă zen a magazinului longeviv.ro

Povestim azi despre o mască pentru ten, 100% organică, a cărei compoziţie cuprinde: 
- orez brun;
- pudră de hibiscus;
- ulei esenţial de muşcată sălbatică. 

Obiectivul urmărit
- exfolierea şi curăţarea în profunzime a tenului, detoxifierea acestuia. 

Firma producătoare
- Balm Balm - brand din Marea Britanie recunoscut pentru produse cosmetice şi de îngrijire ce au certificarea 100% Organic, având preţuri rezonabile şi o gamă diversificată de produse: balsamuri de buze, ape florale, ape de parfum, creme pentru mâini, picioare, corp, uleiuri de baie, uleiuri de corp, demachiante, loţiuni tonice - toate pe bază de ingrediente organice.



Modul de prezentare a produsului:
Pe cutia de plastic, cu capac ce se închide prin înfiletare, se află ataşată şi o etichetă (scrisă în limba română) care prezintă informaţiile esenţiale despre produs.




Produsul în sine e sub formă de pudră albă, cu vagă tentă de gri, având inserate mici particule cu diverse nuanţe de roşu. Greu de descris parfumul acestei pudre, niciunul dintre "nasurile" supuse testului nu m-au putut ajuta să-l descriu! Îmi rămâne să vă spun astfel: aromă oarecum dulceagă, curată, pudrată, discretă, amestec de note florale şi de fructe de pădure. 




Impresii despre prepararea şi aplicarea măştii!
Am urmat indicaţiile şi am amestecat o cantitate mică de produs (în jur de o linguriţă cu vârf) cu apă călduţă; am adăugat apa treptat până la obţinerea unei compoziţii cremoase, omogene. Pasta obţinută are o delicioasă culoare roz închis, cu tentă violet, la fel de parfumată ca şi pudra folosită. 

Mi-aş fi dorit să se întindă mai bine/ mai uşor pe ten. Cred că uleiul de muşcată sălbatică e răspunzător pentru faptul că nu face priză în acelaşi fel pe toată suprafaţa tenului. Pe unele porţiuni se aşază bine, pe altele trebuie insistat puţin cu "tencuiala" astfel încât să se întindă cât de cât uniform. 

Masca se usucă pe ten uşor-uşor, timp în care - conform precizărilor producătorului - are capacitatea de a absorbi impurităţile din piele. În circa 10 minute, trebuie îndepărtată cu apă călduţă. În această fază intervine exfolierea, particulele abrazive din compoziţie acţionând temeinic. În alte vremuri, îmi plăcea să simt acea senzaţie de "răzuire" a pielii şi chiar acţionam insistent; între timp, m-am înţelepţit (documentându-mă) şi execut cu prudenţă această operaţiune, evitând o exfoliere mecanică agresivă (care vine la pachet cu riscul capilarelor sparte şi al unor microleziuni ale pielii) - aşa vă sfătuiesc să procedaţi şi voi! Am umezit bine faţa şi gâtul cu apă călduţă, am făcut mişcări circulare prin presiune lejeră. Masca se îndepărtează cu uşurinţă.

Despre efectele acestei măşti asupra tenului...
Încă de la momentul îndepărtării cu apă, se simt rezultatele: pe lângă senzaţia de piele curată şi efectul de luminozitate, mie mi-a lăsat impresia că hidratează foarte bine şi chiar hrăneşte tenul în aşa măsură încât am respins ideea de a aplica, ulterior, o cremă (aşa cum se procedează, de regulă). Mi-am ascultat intuiţia şi am aplicat doar o cremă contur ochi. Nu am avut senzaţia de piele care "ţine"/ mă strânge, dimpotrivă! 

Doar câteva aplicări am la activ, în ciuda faptului că a trecut ceva timp de când am primit această mască spre testare; ar fi trebuit să fiu mai conştiincioasă, recunosc! Cu mai multă consecvenţă, aş fi putut observa şi rezultate pe termen lung... Nărav din fire, deh! Dar ştiu că am un as în mânecă de fiecare dată când îmi voi simţi tenul încărcat, surmenat, tern!

Masca de faţă cu hibiscus - Balm Balm se găseşte AICI, la preţul de 48 de lei. Luând în calcul ingredientele organice pe care le conţine şi efectele sale, consider că preţul acestui produs de îngrijire e pe deplin justificat, ba chiar e rezonabil comparativ cu alte preţuri ce se practică la produsele certificate organic, produse ale căror formule respectă pielea şi sănătatea acesteia!


Sper să vă fie utilă această postare! Vă recomand să studiaţi pe site întreaga ofertă de produse Balm Balm, puteţi găsi produse deosebite!

Fie că ştiţi, fie că nu ştiţi acest mini-video, sper să vă aducă un zâmbet! E cel la care făceam referire în partea introductivă a articolului... Mie îmi pare mai mare impactul atunci când mă rezum la imagine, eliminând sunetul! :)



Vă mulţumesc pentru vizite şi vă doresc o săptămână minunată!
Caldă îmbrăţişare pentru fiecare dintre cititoarele mele...

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you




























 

Blog Template by YummyLolly.com