9 oct. 2015

OOTD: Autumn mood

Hello, ladies! :)

Ce faceţi voi, fete dragi mie? Cum vă este, cum vă merge? Eu una... percep weekend-ul ca pe o binecuvântare! Am aşteptări mari de la el: quality time cu familia mea, timp de reculegere, de încărcat baterii. Nu ştiu cum se vor împăca toate acestea cu unele treburi (de-ale casei, de-ale şcolii) ce aşteaptă să fie rezolvate. Rămâne de văzut, nu am acum puterea să-mi bat capul cu asta, mi-aş strica bucuria! 

Am avut o zi de vineri lungă, după o săptămână destul de plină. De dimineaţă, la şcoală, cu voinicii de pregătitoare. Hehee, am propus rebeliune şi n-am respectat orarul zilei; dacă tot ne permiteam, ne-am lăsat mai mult timp pentru joacă. Ştiam că îşi doresc şi ar fi fost păcat să ratăm un moment favorabil! După ora prânzului, am plecat la un curs de perfecţionare. 

Acum, se îngână ziua cu noaptea şi mi-am spus că acesta e momentul nostru... În ciuda dorinţei mele, nu prea mai vor cuvintele să se lege şi să îmi fie aliate, dar mi-am spus că aceasta nu va rămâne doar o tentativă de postare. Apropos, ştiţi câte gânduri răzleţe mă privesc întrebător din drafturi?! Le lăsăm acolo, la dospit. Dacă rostul lor este de a apărea aici, pe blog, atunci aşa va fi! La timpul potrivit. Dacă nu, înseamnă că alta e misiunea cu care au venit!

Cu gândul la o postare viitoare în care vreau să ne amuzăm împreună de replicile inedite pe care le-am auzit de la cei treizeci şi unu de minioni în primele patru săptămâni de şcoală, vă las pozele unei ţinute pe care am purtat-o cu o dispoziţie anume, neaşteptată, spontană (a avut şi fotograful parte de merit). Nu ştiu în ce măsură a fost surprinsă starea la care mă refer, chiar aş fi curioasă să aflu de la voi ce vă transmit fotografiile!

Am purtat:

Top via SheIn - click AICI / HERE
Blazer via Romwe - click AICI / HERE










Details...













Upside down... Just for fun!

Să nu-mi spui că ai pozat aşa!!! m-a luat fiica mea la rost.
Nu, iubita! Încă nu am dat rotate pozei!
M-a distrat tare reacţia ei şi mi-am zis să vă surprind şi pe voi un pic... :P



Dacă aveţi întrebări, promit să răspund! Trebuie să îmi revin la bunele obiceiuri, deja m-am întrecut cu gluma - shame on me! Altfel, vă aştept impresiile, sugestiile, criticile...


Pentru fiecare dintre voi, un pupic cu mult-mult drag!
Să aveţi weekend pe placul inimii!

Ilda
Lavender Thoughts to you






 

Blog Template by YummyLolly.com