28 ian. 2013

Giveaway: Bookcrossing + o surpriza pentru castigatoare

     Sunt o norocoasa... O stiu, o recunosc! Cineva acolo sus ma iubeste si mi-a adus in fiecare perioada a vietii oameni buni in jur, unii dintre ei adevarati ingeri pazitori; mi-a mai dat si un dram (sau mai mult) de noroc la concursuri :D! Astfel ca, la inceput de an, am castigat pe blogul Dianei , la un giveaway Bookcrossing, cartea cu titlul Fata de hartie a lui Guillaume Musso; aflasem despre acest concept de la Simona, indragisem deja ideea si imi dorisem cu ardoare acest lucru!


       Fata de hartie a sosit la mine intr-un moment extrem de prielnic caci aveam nevoie de un imbold pentru a relua o activitate atat de pasionanta cum e lectura; nu mai gaseam ragazul si linistea de a citi o carte buna, ma lasam dusa de valul agitatiei cotidiene, de solicitarea extrema a activitatilor profesionale si nu eram deloc impacata cu mine in aceasta privinta!Am citit-o cu drag, a fost o companie placuta, m-a tinut cu sufletul la gura; are autorul darul de a-ti crea impresia ca vizionezi un film in timpul lecturii, ca poti vizualiza cu claritate actiunile; situatiile si personajele se raporteaza la o actualitate ce m-a uimit la fiecare pas! Nu spun mai mult, prefer sa pastrez misterul in ceea ce priveste intriga si deznodamantul imprevizibil!

      E o magie aparte sa primesti o astfel de "carte calatoare", sa o citesti stiind ca a trecut prin mainile multora asemeni tie si ca destinul sau este de a merge mai departe cu acelasi scop! Precum fetele care au citit cartea trimisa cu incredere la drum lung de blueroses, am adaugat intre paginile sale un biletel pe care am notat cateva ganduri...

     Va invit acum sa va inscrieti la acest concurs, incercandu-va norocul de a face parte din viata acestei carti! Asa cum anuntam in titlu, cartea va fi insotita si de o mica surpriza pe care prefer sa o stabilesc dupa alegerea castigatoarei astfel incat sa am, pe cat posibil, certitudinea ca ii fac o bucurie si in acest mod! Sunt deja nerabdatoare sa aflu cui voi preda aceasta frumoasa stafeta!:) 
     Va doresc succes si va las sa parcurgeti pasii necesari pentru a va inscrie!

Reguli de participare:
1. Sa urmariti blogul Lavender Thoughts prin aplicatia Google Friend Connect (GFC).
2. Sa dati like paginii de Facebook a blogului, aici!
3. Share public pe Facebook  sau postare pe blog (dupa cum doriti sau dupa cum aveti posibilitatea!)
4. Castigatoarea se obliga sa dea cartea mai departe, la randul sau,  astfel:
- printr-un concurs/giveaway pe blog  (daca este posesoarea unui blog);
- expediind-o unei bloggerite pe care tot eu o voi alege la timpul potrivit  (in cazul in care nu detine un blog).

Lasati un comentariu la aceasta postare, precizand:
 - Numele de follower prin GFC
 - Numele cu care ati dat like pe Fb
 - Linkul de share pe Fb sau al postarii pe blogul personal

Termenul limita pentru inscriere este: sambata, 9 februarie 2013!
Castigatoarea va fi aleasa cu ajutorul Random.org si va fi anuntata intr-o postare pe blog in maximum 3 zile de la data finala a inscrierilor.

Astept cu mare drag participarea voastra!
                                                                                                                                    Ilda
                                                                                                                         Lavender Thoughts to you
     


 

Blog Template by YummyLolly.com