8 aug. 2015

OOTD: My little black dress

Bună, fetelor! :)

Iuuuiii, ce bine că am ajuns să scriu postarea asta! A fost cu cântec şi descântec... Şi asta s-a văzut încă de când v-am cerut părerea pe pagina de Facebook a blogului în privinţa unei rochii negre! Şi au fost multe reacţii: pro (entuziaste de-a dreptul) sau contra (categorice, dar diplomate), nimic pe linie de mijloc!

Mi-am urmat feelingul şi am dat comanda la Kurtmann - care a dobândit pentru mine, în timp, statutul de magazin preferat în ceea ce priveşte shoppingul online. A sosit rochia, repede-repejor! Cu mâna pe inimă vă spun,  m-a surprins: mult mai frumoasă decât mă aşteptam! A venit la pachet cu feeling de rochie de prinţesă - chiar dacă nu ar recomanda-o culoarea în această direcţie! Dar e vorba despre felul în care se aşază, despre felul în care i se simt faldurile, despre faptul că e genul de haină pe care o simţi a avea viaţă! Are linii foarte frumoase, se mişcă unduios la fiecare mişcare, te face să te simţi extrem de feminină, cere atingeri delicate...

Cu toate acestea, au rămas prezente unele dintre ezitările mele iniţiale - determinate de decupajul pe care îl are în partea din spate! Numai pentru că eu consider că nu am spate de... arătat! Cum bărbatul pe care-l iubesc şi mă iubeşte a avut întotdeauna păreri ferme şi cu francheţe exprimate, ezitările mele s-au risipit odată cu reacţia sa când m-a văzut purtând rochia: 

Să nu o returnezi, e frumoasă tare şi îţi vine foaaarte bine!... 

Poţi să nu ţii seama de ochii şi de mâinile sufletului tău pereche?! Avea dreptate, mi-ar fi părut rău dacă aş fi returnat-o... O pot purta exact aşa, dând bobârnace gândului că nu arată spatele meu ca la douăzeci de ani; o pot purta cu un sacou sau cu un cardigan; în timp, dacă voi simţi nevoia, îi pot da un alt aer condimentând acel decupaj cu dantelă sau broderie neagră! 

Nu vă mai ţin pe jar şi vă arăt o frumuseţe de little black dress...

Am purtat:

Rochie/Dress Asos via Kurtmann - click AICI/ HERE,
pentru modele similare
Sandale din piele/ Leather sandals - magazin local/local store
Plic/Clutch La Muse Chic
Alte accesorii - random
















Mai întâi a fost o şedinţă foto de noapte. N-am fost mulţumită de calitatea acelor fotografii dar am inserat două-trei dintre ele încât să simt că dau un sens acelui demers. Ar fi fost mare păcat ca rochia aceasta să nu fie pusă în valoare aşa cum merită şi am decis că ieşim încă o dată la pozat, pe timp de zi!

Vă spun, fotografului i se cuvine o diplomă, o medalie, pentru toată răbdarea şi susţinerea  pe care mi le-a arătat! Îi mulţumesc şi eu aici, încă o dată

***

Cred că ştiţi că în weekend, la Kurtmann, e gratuitate la transport pentru comenzile de minim 90 de lei! Vă recomand să urmaţi linkul lăsat mai sus, poate că vă aşteaptă acolo o rochie pe care să o purtaţi cu drag! :)

Feedback-ul vostru reprezintă motivaţie şi susţinere pentru mine! 
Vă mulţumesc şi vă pup! Să vă bucuraţi de weekend şi de cei pe care îi iubiţi!

Cu mult drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you






 

Blog Template by YummyLolly.com