12 aug. 2015

De-ale fetelor: noutăţi, cadouri, shopping de toate felurile! (partea I)

Hey, fetelor! :)

Mai sunt "la modă" postări de acest fel, sunt de interes încă? Parcă le-am văzut din ce în ce mai rar prin blogosferă şi am avut unele ezitări în a scrie pe tema asta... Dar mi-am zis că nu are cum să se întâmple vreodată ca shoppingul şi sugestiile de cadouri să nu se mai afle printre preocupările fetelor! Cu gândul acesta ca motivaţie, m-am aşezat în faţa laptopului  - neavând nici cea mai vagă idee despre cât voi avea de scris! :))

A fost aniversarea mea în iulie, pe 10... Am tot glumit spunând că am sărbătorit ca-n nunţile împărăteşti, 40 de zile şi 40 de nopţi. Intuiţi că exagerez şi că glumesc dar... fum fără foc nu iese! Şi merita! A fost ultima mea aniversare la 30 şi ceva de ani... Anul viitor, schimb prefixul! Mi-a plăcut la nebunie 30-ul!!!

Stă în firea mea să  apreciez fiecare cadou pe care îl primesc, având foarte mare valoare faptul că un prieten, o rudă, cineva drag, cineva mai mult sau mai puţin apropiat s-a gândit la mine cu intenţia de a-mi aduce bucurie! În fiecare an trăiesc cu senzaţia că "aceasta a fost parcă cea mai frumoasă aniversare a mea"! M-am simţit copleşită la gândul că sunt atât de mulţi oameni care mi-au adresat,  cu sufletul, gânduri extraordinar de frumoase, oameni care au ţinut să îmi arate că însemn ceva pentru ei. Dintre toţi aceşti oameni faceţi parte şi voi, toate cititoarele blogului meu! 

Aaa, nu vreau să omit a spune că elevii mei (mai mari, mai mici) mi-au bucurat ziua cu vizitele, cu prezenţa şi zâmbetele lor! Am primit foarte multe flori minunate - n-am avut răgazul de a le fotografia la acel moment şi, în plus, feelingul a fost de a mă bucura de ele, de frumuseţea mesajului lor - pur şi simplu! Hmm, o amintire vagă mă trimite cu gândul la un personaj de carte (sau de film?!) care nu dorea să se lase fotografiat temându-se că i "se fură astfel aura"! :) Nu cred să fi fost doar o coincidenţă faptul că a existat un laitmotiv floral: floarea-soarelui mi-a surâs şăgalnic din marea majoritate a buchetelor/ aranjamentelor florale primite! 

Nu vă mai pun răbdarea la încercare şi vă arăt cadourile! :)

De la două bloggeriţe care, de-a lungul timpului, mi-au devenit foarte bune prietene: Alina şi Gabriela... Fetelor, vă îmbrăţişez şi vă mulţumesc încă o dată!


Am citit review-uri despre această cremă de zi Bocassy, iar Alina are un al şaselea simţ în a detecta ce îmi doresc! Am încercat numai şerveţelele matifiante elf şi Beauty Formulas (din dm), am scris un review comparativ pentru acestea. Sunt foarte curioasă cum se prezintă cele de la Oriflame! În dar, un charm Soufeel sub formă de... cutie de cadou cu fundiţă - multe ţopăieli de bucurie, multe! Brăţara cu motive de inspiraţie etno şi portmoneul acesta vintage sunt delicioase, ca şi cutiuţa în care au venit toate, cutiuţă care răspândea aromă de lavandă - Alina s-a gândit şi la asta pitind acolo un firicel cu parfum îmbătător!


Găbiţa este şi ea o prietenă ce ştie să citească gânduri-dorinţă! Eşarfa Orsay în culori steliste a fost deja plimbată sub formă de turban la acest look exotic! Nuanţa ojei Astor m-a cucerit când am văzut pe Fb o manichiură a Găbiţei şi iată că acum am şi eu una a mea! Un set Miss Sporty foarte fain: se aplică acea bază peel off, apoi lacul de unghii cu efecte speciale şi... poţi dezlipi când doreşti să încerci altceva! Mmm, nu-i aşa că-i fain?! Gelul de duş exfoliant de la YR şi crema de mâini Oriflame miros de-ţi vine să le/te mânânci! :)

O mare-mare surpriză a venit din partea unei fidele cititoare a blogului! Adriana e numele ei şi mă simt binecuvântată cu faptul că ne-am cunoscut datorită acestui proiect de suflet al meu, cu faptul că îmi este alături şi e o minunată prietenă!
Adriana a ales pentru sufletul meu de femeie, pentru sufletul meu de mamă (s-a gândit la faptul că a fost aniversarea Diei mele la sfârşit de iunie - de-aţi fi văzut câtă încântare era în ochii copilei mele!), pentru cultivarea spiritului... pentru tot!!!
Coletul frumos împachetat cu o hârtie cu aspect vintage a venit răspândind parfum de lavandă cu tooaate bunătăţile şi frumuseţile de mai jos (n-au mai rezistat până la shooting ursuleţii gumaţi Haribo)! Sunt sigură că le veţi admira şi voi! Adriana, te îmbrăţişăm şi îţi mulţumim încă o dată!


Pentru Ilda...

Pentru Diuca... 

Tricoul cel negru este al meu, nu al fiicei mele! Arată că sunt din '76 (hihiii!) şi m-am îndrăgostit atât de tare de el încât l-am purtat chiar de ziua mea, ieşind la o terasă pentru a-i cinsti pe cei doi năpârstoci ai mei! 


Am stat la un ceai împreună cu o elevă dragă inimii mele, Eva - un copil de excepţie, din toate punctele de vedere - şi cu inimoasa ei mămică, Melania! Oameni speciali ce mi-au devenit prieteni! Slăbiciunea pentru Aurora Liiceanu îmi este în continuare alimentată iar darurile hand made şi soul made pe care mi le-au pregătit m-au făcut... knock out! O felicitare personalizată şi un CD cuprinzând o selecţie de fotografii ordonate cronologic, fotografii ce surprind momente frumoase din cei patru ani petrecuţi cu elevii mei - Doamnei învăţătoare, cu dragoste!... Dragilor, vă mulţumesc şi vă îmbrăţişez cu dor!


Cu Ancuţa am devenit prietenă prin intermediul fiicelor noastre! Am descoperit o femeie extraordinară - inteligentă, puternică, principială, diplomată şi o prietenă pe care te poţi baza oricând! Mai mult, este şi cititoare fidelă a blogului, mă încurajează mereu să continuu a scrie... Sunt eu norocoasă au ba?! Sigur că sunt! Ancuţa ştie ce-mi place şi are modul ei aparte de a-mi face surprize! Draga mea, mulţumiri şi îmbrăţişare! 

Pornind de pe Faceook, urmând un link către site-ul La Muse Chic (de unde a comandat şi dragul meu drag clutch-ul cu print pisicesc - pe care toată lumea îl admiră)... Dia se afla în preajma mea şi a remarcat gentuţele acestea; reacţia sa spontană a fost: Mama, te rog, vreau să comand eu genţile astea, din banii mei! (se înţelege că e vorba despre rezervele sale, din puşculiţă) Va fi cadoul meu pentru tine, de ziua ta! Şi vom avea gentuţe la fel!... Cine, cu ce inimă, ar putea refuza o astfel de idee, un astfel de gest?! Mărturisesc că  un alt model îmi făcea cu ochiul mai mult, dar aceasta a fost alegerea Diei şi... nu e nimic mai frumos pe lume! Mulţumiri fericite se îndreaptă către Dia-păpădia!

O paranteză: de data aceasta (tocmai de data asta!), La Muse Chic a dat cu bâta în baltă în ceea ce priveşte respectarea termenului livrării şi mi-a displăcut faptul că, fiind contactaţi telefonic pentru a cere lămuriri, nu au avut atitudine prin care să arate că îşi asumă ci au tratat de parcă îmi făceau un favor să expedieze "mai repede" coletul! La alte două comenzi au onorat cu promptitudine (clutch-ul despre care spuneam anterior şi un papion cu print floral care m-a cucerit pe loc şi care mi-a determinat dorinţa de a-l oferi pe blog, la Paşti - vă amintiţi?!). Sper că a fost doar o bâlbă, aş vrea să îi apreciez şi să le fiu clientă în continuare!


Al meu suflet pereche a folosit o baghetă magică şi a împlinit  o mare dorinţă a mea mult mai devreme decât credeam eu că e posibil! E un salt major de la al meu Nokia la acest Samsung, mă ajută enorm, îmi scuteşte şi îmi câştigă timp... Cum sunt antitehnică şi privesc chiondorâş tehnologia touch, soţul meu a ţinut cont şi de faptul că am făcut un scurt stagiu, o perioadă de ucenicie pe al său smartphone şi că am simţit că e printre puţinele pe care le consider digerabile! Dinozaur declarat e subsemnata! Asta sunt, alta mai bună... de unde?! Mulţumeeesc, dragul meu drag!

A fost un moment tare drăguţ când mătuşa a venit la noi la un grătar şi ne-a oferit în dar câte o muşcată în ghiveci! Eu m-am bucurat şi am apreciat mult, Dia a fost cam... surprinsă! Copiii zilelor noastre, deh! Mulţumim mult, tuşi! Te îmbrăţişăm!


Pe jupânul de mai sus mi l-am oferit singură-singurică şi... în modul meu special :P, despre care v-am povestit aici! Desigur, e o aroganţă să spun că mi l-am oferit singură, din bugetul familiei noastre se vor plăti ratele pentru el (la noi nu există banii mei, banii tăi, există banii noştri - aşa a fost dintotdeauna, aşa va fi mereu)... Dar eu l-am dorit - ca urgenţă!

Hehee, am primit şi bani drept cadou! Colegii mei şi rudele apropiate (cărora le mulţumesc şi le trimit îmbrăţişări) m-au lăsat să aleg în funcţie de nevoi şi de dorinţe personale! O parte din suma respectivă a fost direcţionată căăătre... o pereche de sandale şi una de balerini! De pe FashionUp (un articol al Cătălinei Toma mi-a dat startul). Comandă plasată sâmbătă, 1 august. Luni, 3 august, m-au contact telefonic spunând că va fi livrat coletul pe 12 august. Aflând de la câteva bloggeriţe, în cadrul unui grup de pe Fb, că sunt unele întârzieri la respectarea termenelor (fetele făceau referire şi la perioada lui Black Friday) mi-am zis că nu strică o măsură de precauţie în plus: le-am telefonat pe 10, le-am cerut asigurări în privinţa angajamentului, am spus că e un cadou respectiva comandă şi că mi-ar încurca planurile o eventuală întârziere (cadou, da, cadoul meu! :))) am minţit cu ceva? păi m-ar fi încurcat să vină sandalele în noiembrie!)... Veţi avea coletul la timp! Azi e 12, coletul a sosit până în ora prânzului!  Bilă albă şi pentru firma de curierat (TNT). 




Ambele perechi arată grozav, exact cum sunt în fotografiile de prezentare de pe site! Sunt tare mulţumită, chiar încântată şi de-abia aştept să le port! Dacă sunteţi interesate de linkurile către cele două perechi de încălţări, trebuie doar să îmi spuneţi!

Când am început a scrie postarea, intenţionam să vă prezint şi shoppingul făcut în ultima perioadă în magazinele fizice sau online. În cazul de faţă, "ultima perioadă" înseamnă de la ultima postare cu subiect similar - aceasta fiind în luna mai! Îmi dau seama că ar fi o adevărată epopee să adaug toate cele, prin urmare... to be continued! Voi reveni cu o a doua parte a acestei postări, respectiv cu spovedania cumpărăturilor din lunile ce-au trecut... :)

Nu cred că spun vorbe mari afirmând că fiecare cadou în parte a reprezentat pentru mine dragoste - întâi de toate! Dacă găsiţi ceva care să vă placă, dacă puteţi "fura" o idee, dacă veţi culege câtiva stropi de inspiraţie din această postare, atunci ea şi-a atins scopul!


Fete dragi, m-aş bucura să îmi povestiţi, în cadrul rubricii de comentarii, 
ce cadouri v-au mai bucurat pe voi, ce noi achiziţii aţi făcut!

Pupici mulţi!
Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you







 

Blog Template by YummyLolly.com