28 iul. 2015

Să ne bucurăm împreună de #varaSolaris! :)

Bună, fete dragi! :)

De dimineaţă, de cum am făcut ochi, m-a străfulgerat un gând: E final de iulie, nu se poate!!!. Apoi, mi-am zis că dacă voi plânge de pe-acum că vine toamna, voi pierde din savoarea ultimei luni de vară!

Am dat un bobârnac gândului cu pricina, am zâmbit (asta ajută întotdeauna, indiferent de situaţie) şi, după duşul de rigoare, mi-am pregătit un mic dejun uşor - nu se poate altfel pe căldurile-astea! 

Mi-am propus ca în vacanţă să nu uit de obiectivul: seminţe de chia. Solaris m-a îndemnat la asta şi e mare lucru! Mai ales că eu am nevoie de câte-un imbold de acest fel, am nevoie să mă ţin cu cineva de mână - asta e o slăbiciune a mea; pe de altă parte, am calitatea de a recunoaşte cu uşurinţă şansa unor întâlniri care să mă şlefuiască, să însemne ceva pentru dezvoltarea mea personală, "să mă sporească" (vorba pe care o prefer de la Noica). 

Vreau să ştiţi că mă ţin de cuvânt! Chiar trebuie să ne ajutăm organismul cumva şi asta e o cale chiar foarte simplă! Pentru seminţele de chia, eu aleg calea care mi-e cel mai la-ndemână şi le servesc cu iaurt de băut, lăsându-le în prealabil la hidratat (ştiţi că e necesară această operaţiune). V-am mai vorbit despre beneficiile extraordinare pe care le aduc aceste seminţe,  nu mai detaliez... 

Făceam referire în debutul postării la bucuria de a savura vara, cu fiecare clipă! Şi-mi amintesc un scurt schimb de replici şi zâmbete :

_Mulţumesc, să ştiţi că aduceţi bucurie!
_Atunci ne bucurăm şi noi!

A trecut pe la mine curierul de la Solaris. Cu o cutie maaare în care se afla o geantă de plajă maaaare! Da, se confirmă un fapt: năravul din fire n-are lecuire - de cum am scos geanta ce călătorise incognito în cutie, m-a frapat faptul că tare bine completează ţinuta aleasă de mine pentru ziua respectivă. Şi imediat a pornit a face click camera foto!


Geanta asta are un miros de fân proaspăt cosit ce mă face să vreau să dorm 
cu nasul cuibărit în ea! 



Gata cu fashion-ul, vă invit să descoperim bunătăţile pregătite de Solaris!





Fotografiile de mai jos sunt grăitoare pentru felul în care au fost savurate!

... la mic dejun şi nu numai!
Crocante şi delicioase sărăţelele cu seminţe de susan şi in! 


Covrigei săraţi şi caju... mai vreau!
Avem un magazin de tip plafar în hipermarketul din aproprierea casei; 
au acolo produse Solaris şi e tare fain!

... la răsfăţul podoabei capilare 
(amestec în părţi egale de  ulei de cocos şi ulei de migdale presat la rece - câte două linguri; aplicat pe toată lungimea părului, de la rădăcină până la vârfuri; am spălat pletele în mod normal după circa două ore; au zis şi ele Mulţam fain! pentru infuzia de vigoare şi strălucire, pentru uşurinţa cu care se lasă periate)

Uleiul de migdale dulci presat la rece a intrat în acţiune şi în alt mod, substituind crema pe care o foloseam pentru zona de contur a ochilor! Şi, pentru că #sharingiscaring, îi voi dărui unei bune prietene borcănelul cu ulei de cocos (îl ador şi nu stau fără a-l avea în casă, dar mai am unul recent cumpărat şi deschis şi-apoi... dar din dar se face Rai!).

... "pachet pentru copil ce pleacă la facultate!"
(V-aţi prins că aceasta e o dumă de-a Diei?!)

Aici, pentru a mă face înţeleasă, trebuie să vă redau contextul: ale mele corzi vocale sunt cam defazate din pricina suprasolicitării (al profesiei bonus!) şi medicul de specialitate mi-a recomandat un repaus vocal total de 10 zile. Când să îmi permit eu aşa ceva dacă nu în perioada vacanţei de vară? Găsiţi mai multe informaţii în legătură cu subiectul în cauză în cadrul a două postări de pe blog - postări ce au un număr impresionant de vizualizări şi mi-au adus pe mail numeroase mesaje  de la cititori!  Dacă doriţi, îmi cereţi linkurile! 

Pentru că, în general, este destul de dificil să taci continuu când ai multe a transmite, pentru că este extrem de dificil să taci continuu în prezenţa unui copil care are nevoie de atenţie, grijă, iubire, fiica mea e găzduită de bunicii săi în acest interval de timp. 

Am deschis pungile cu gustărele sănătoase, am oprit câte ceva şi pentru noi şi i-am dat copilei tot ceea ce îi făcea cu ochiul! Văzând pungile aliniate aşa frumos, asta i-a fost reacţia: Parcă aş pleca la facultate şi tu mi-ai pregătit pachet!... Aş fi vrut să râd în gura mare dar m-am mulţumit cu a râde în gând! Atât de uşor îmi va fi cu pregătirea pachetului când va fi Dia plecată la studii? Echipă Solaris, ai reţinut, contăm pe tine! :)

Aaa, la final, un tips: căutaţi pe site şi în magazinele în care sunt distribuite produsele Solaris ce poartă bulinuţa roşie: Încearcă!. Sunt la gramaj mic şi au preţuri foarte prietenoase cuprinse între 2 şi 4 lei!

"Răpesc" de la cineva drag o urare şi v-o transmit, la rândul meu:

Să aveţi zile cu soare domol şi să vă bucuraţi de ronţăieli sănătoase! :)

Pupici mii!
Ilda
Lavender Thoughts to you







 

Blog Template by YummyLolly.com