22 iul. 2015

OOTD: Un top alb, cu broderie...

Bună, fetelor! :)

Dacă alaltăieri vă vorbeam despre acel feeling special pe care ţi-l poate da purtarea unei haine care ţi se potriveşte, de data aceasta se schimbă treaba! Deschis şi cu onestitate vă spun, aşa îmi pare firesc...

Am aşteptat cu nerăbdare coletul de pe SheIn. Motivul: rochia minunată pe care aţi văzut-o în postarea anterioară şi frumuseţea de top alb sosite cu un recent colet. Eeehh, am privit dezarmată în oglindă la felul în care se aşază pe mine acesta din urmă! Încă nu m-am lămurit dacă e de vină mărimea aleasă (măsurătorile pe care le fac cu rigoare folosind metrul de croitorie m-au direcţionat către L) sau dacă modelul nu e compatibil cu conformaţia corpului meu. Poate că,  pur şi simplu, nu mă avantajează... Şi cu asta, basta!

Fiecare dintre noi a experimentat acest sentiment de frustrare: îmbraci o piesă vestimentară care îţi place foarte mult şi constaţi că minunăţia de haină nu mai arată minunat pe minunăţia de făptură care eşti! Ba chiar, colac peste pupăză, e valabilă şi reciproca: minunăţia de făptură care eşti nu mai arată minunat îmbrăcând minunăţia de haină aleasă! 

Eu fac acum un haz de necaz şi mă joc cu vorbele! Pe de altă parte, ştiu bine că  speţa în discuţie e una dintre cele mai mici "griji" pe care le poate avea cineva! 

Cum topul în cauză îşi merită numele de "răpitor de inimi", sora mamei mele a căzut şi ea în mrejele sale! De cum a venit în vizită, l-a şi ochit ... Dânsul stătea cochet pe umeraş, în aşteptare. Mătuşa s-a pornit a-i face complimente.

Îmbracă-l! am spus eu cam cu ciudă că nu am o relaţie bună cu vaporosul. 

Bingo! S-a găsit stăpâna! Mătuşii mele îi vine grozav - are şi piele sărutată de soare în acord cu pigment nativ; aspect semnificativ: nu o face să arate precum  un balon alb din pânză spumoasă... Adjudecat!!! 

Dacă ar fi fost după mine, treceam în spatele obiectivului şi v-aş fi arătat fotografii cu drăguţenie de mătuşă (care arată cu cel puţin 10 ani mai tânără decât vârsta pe care-o are) purtând frumuseţe de top alb cu broderie! În ciuda unui spirit liber şi a unei personalităţi dezinhibate, nu vrea să apară pe blog ca model! Nu poţi obliga pe nimeni la aşa ceva! Prin urmare, va trebui să vă mulţumiţi cu mine - botoasă foc în poze din pricină că (nah!) mie nu îmi vine bine!!!


Am purtat:

Top alb / White top  - click AICI / HERE
Ochelari de soare / Sunglasses  via Firmoo
Restul elementelor ţinutei - magazin local/ local store








Detalii...















Şi uite-aşa, eu cu top, eu fără top... 


Credeţi-mă, a făcut "afacere" mătuşa! Arată excelent topul  şi e din bumbac răcoros, numai bun pentru zilele şi soarele verii! Vorba ceea: nu e pentru cine se pregăteşte ci pentru cine se nimereşte... pentru acela căruia i se potriveşte! :)) 

V-am pupat şi vă aştept cu nerăbdare părerile!

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you


 

Blog Template by YummyLolly.com