17 mai 2014

Produsele The ONE by Oriflame - impresiile mele!

Bună, fetelor! 

În urmă cu circa o săptămână şi jumătate vă anunţam pe pagina de Fb a blogului primirea coletului cu produsele din gama The ONE by  Oriflame, oferite spre testare.

Primul pas:
Aici am scris spontan articolul cu care m-am înscris în campanie, prezentând ideile pe care mi le inspiră denumirea acestei game de produse cosmetice.

Al doilea pas:
Anunţam pe pagina de Fb a blogului primirea coletului şi vă arătam fotografia cu produsele primite!



Al treilea pas:
Începând cu dimineaţa următoare, am integrat în rutina mea zilnică, rând pe rând, aceste produse, observând compatibilitatea dintre ele şi tenul meu, felul în care se prezintă pe parcursul unei zile, efecte, rezultate.

Al patrulea pas:
Mi-am pictat cu încântare unghiile, am scris o postare în care vă prezentam rezultatul şi părerea despre ojele primite (AICI); după 4 zile, am făcut un update postării - cu foto - pentru a clarifica opinia mea în privinţa rezistenţei celor două lacuri de unghii; am purtat cu plăcere  timp de 6 zile acea manichiură ce a atras privirile şi a adus complimente; abia în cea de-a 7-a zi s-a impus să curăţ gheruţele. Nu am menţionat în update (considerând că ştiţi despre mine această informaţie care e oficială pe blog): nu spăl vase decât în rare ocazii! :P 
Vă amintiţi manichiura despre care vorbesc? 
Dacă nu, daţi fuguţa (urmând linkul) şi citiţi postarea!


Al cincilea pas:
Vin astăzi după studiu aprofundat, pregătită să vă spun impresiile mele în legătură cu aceste produse. Fireşte că voi raporta la percepţiile propriei persoane, la experienţele personale, la tipul tenului meu - mixt.

Ca o mâţă curioasă, am tras cu ochiul în blogosferă la articolele scrise de colegele şi prietenele mele. Nu am fost surprinsă văzând opinii total diferite unele de celelalte sau de ale mele. Este firesc. Raportăm, ne formăm şi ne exprimăm opiniile în funcţie de motivele exprimate în paragraful precedent. 


Produsele sunt aceleaşi iar noi suntem diferite, chiar dacă toate suntem The ONE.
Să analizăm sistematic, zic!

Pentru machiajul tenului

- Fondul de ten Illuskin The ONE, nuanţa Natural Beige
Are recipient de sticlă (30 ml), cu pompiţă ce permite o dozare precisă; bonus: se poate bloca această pompiţă (în situaţia în care îl iei în deplasare). Se întinde frumos, cu lejeritate, este hidratant, are putere de acoperire mică spre medie, uniformizează în mare măsură nuanţa tenului. Îl consider potrivit unui ten normal sau uscat, unui ten care nu are imperfecţiuni semnificative. Pentru nevoile tenului meu nu e compatibil, din păcate! Nuanţa pe care o deţin are subton galben. SPF-ul 20 reprezintă un detaliu deloc de neglijat!

- Pudra compactă Illuskin The ONE, nuanţa Medium
Ambalajul său e micuţ şi cochet (8 g), dotat cu oglinjoară şi un bureţel aplicator (eu l-am folosit o singură dată pe acesta căci mi-a părut că încarcă tenul). Pare puţin prea deschisă pentru o nuanţă medie dar se adaptează foarte bine tenului. Odată ce am folosit o pensulă mare pentru aplicarea ei, rezultatul a fost unul bun. Are fineţe, nu încarcă tenul atâta timp cât nu exagerezi cu cantitatea utilizată, matifiază pentru câteva ore. Am folosit-o atât în completarea fondului de ten "confrate", cât şi peste un BB Cream. Pentru câteva ore (cum spuneam), tenul meu nu lucea în zona T. După acest interval, nu străluceam asemeni unui bec, dar era evidentă diferenţa. Nu am reaplicat pe parcursul zilei, în continuare mă ajuta să obţin matifierea un serveţel destinat acestui scop (nu îmi place să îmi încarc tenul, ştiţi că eu folosesc, de regulă, doar fdt fără pudră).

                                       Cu fond de ten                           Cu fond de ten + pudră

- Corectorul/Concelear-ul Illuskin, nuanţa Nude Beige
Fiind ambalat într-un recipient de plastic - tubuleţ (10 ml), cu capac ce se deşurubează, aplicarea e precisă, sigură şi igienică. Are consistenţă cremoasă, densitate medie; eu l-am aplicat cu uşurinţă folosind degetele, prin tapotare. Acoperirea este medie, sunt mulţumită de naturaleţea rezultatului. Dacă nu ai cearcăne pronunţate, ţi-l recomand. Am citit la unele dintre fete că se setează în ridurile de expresie; deşi deţin din belşug aşa "comoară", la mine nu se întâmplă asta într-un mod vizibil sau supărător. 


Pentru machiajul ochilor
- Fardurile cremă The ONE Colour Impact,  nuanţele: Beige Pearl, Olive Green, Golden Brown
Vin într-un recipient cilindric de plastic (4g) cu căpăcel ce se înşurubează. M-am bucurat de cum le-am văzut deoarece au nuanţe care îmi plac, pe care le folosesc - le consider potrivite ochilor mei. Se aplică foarte uşor cu ajutorul unei pensule, trebuie aplicată o cantitate mică - intuiesc că sunt foarte spornice. Având pleoape uleioase, nu le-am încercat altfel decât cu primer. Chiar şi cu acesta, se strâng în pliul pleoapei după câteva ore. Nu ştiu cum s-ar putea prezenta pe alt tip de pleoapă. Compensează prin nuanţele plăcute, prin faptul că rezistă pentru minim 6 ore (cu condiţia să nu te pui pe plâns sau să îţi freci ochii :P). Au finish plăcut, cu aspect satinat. La blenduit sunt Bruxelles, nu-mi prea pot exprima opinia! Nuanţa Beige Pearl e utilă pentru iluminarea arcadei, pentru colţul intern al ochiului sau pentru un machiaj natural. Nuanţa Golden Brown e cea mai pigmentată. 



- Mascara Volume Blast The ONE, nuanţa Black (8 ml)
Obişnuită, de-o bună perioadă, cu un alt tip de periuţă aplicatoare, am fost foarte curioasă văzând-o pe cea cu peri mici, din plastic flexibil pe care o are acest rimel. La primele aplicări am fost surprinsă că mă mâzgăleam pe pleoapa superioară (neaşteptat!). Ulterior, am deprins tactica şi tehnica şi am reuşit să depăşesc acest impediment. Densitatea mascarei este medie. Perii mititei ajută la evidenţierea fiecărei gene, cât de infime. Mie nu îmi pare că ar conferi volum genelor mele pisicoase, dar le alungeşte şi le subliniază frumos. Pe parcursul zilei, se păstrează la locul său, nu se fărâmiţează, nu curge de pe gene.


- Olive Green pe pleoapa mobilă;
- Golden Brown în pliu pentru a crea umbre (după priceperea mea!);
- Beige Pearl pe arcadă şi în colţul intern al ochiului;
- ochiul din partea stângă a pozei: două straturi de mascara (sus) + un strat (jos); 
- ochiul din partea dreaptă a pozei: un strat de mascara (sus).

Pentru machiajul buzelor

- Gloss-urile de buze Power Shine The ONE, nuanţele: Rose Glacier şi Trendy Berry
Recipient subţirel, delicat, de plastic transparent (5 ml). Bureţelul-aplicator are o formă ce asigură lejeritatea şi precizia aplicării. Are o aromă de proaspăt, de "verde" iniţial, la aplicare (mărturisesc că nu e una dintre favoritele mele); ulterior, asociez aroma cu cea a pepenelui verde. Compoziţia are particule argintii vizibile pe buze dar care nu se simt, nu deranjează. Consistenţa este cremoasă, deloc lipicioasă. Rezultatul are naturaleţe. Din păcate, trebuie reaplicat frecvent - chiar dacă nu consumam alimente sau lichide, de pe buzele mele (de învăţătoare vorbăreaţă) dispărea glossul în circa o oră; avantajul este că nu lăsa urme inestetice, sclipici întins sau ceva de acest fel.



                                Rose Glacier                                              Trendy Berry

Concluzionând, după toată desfăşurarea de forţe:
Fondul de ten şi gloss-urile mi se potrivesc mai puţin. Pudra îmi place, chiar dacă eu, în general,  evit să utilizez acest produs cosmetic. Fardurile de ochi, concelear-ul şi mascara mi-au plăcut - pe acestea le-aş cumpăra când ar fi în catalog la ofertă, cu preţuri avantajoase. Ojele... de-abia aştept să văd dacă găsesc în gamă nuanţe care să fie pe placul meu căci, dintre toate produsele primite spre testare, acestea sunt favoritele mele - în mod detaşat!

M-am înscris cu bucurie şi cu inima deschisă în campanie, 
în aceeaşi manieră am testat produsele şi v-am spus părerile mele! 
Sper să vă placă postarea şi să vă fie utilă!

Aştept cu nerăbdare feedback-ul vostru...
Vă stau la dispoziţie pentru eventuale întrebări, pentru a schimba împresii!

Mulţi pupici!
Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you


P.S. Puteţi citi aici articole având acelaşi subiect, ale multor altor bloggeri participanţi la campania The ONE Collective! Vă puteţi documenta astfel din mai multe surse pentru a vă forma o opinie clară!



 

Blog Template by YummyLolly.com