8 mai 2014

NOTD+ review: Orchid Cappucino - The ONE by Oriflame

Bună, bună!!! :)

Fetelor, mi-era un dor de scris!!! Dacă nu-mi pregătesc din weekend  măcar o postare scrisă sau parţial lucrată, prea mici şansele să reuşesc a scrie în cursul săptămânii. Aşa funcţionez eu. În timpul vacanţelor şcolare lucrurile stau cu totul altfel.

Am aşteptat, exersându-mi răbdarea, produsele din colecţia The ONE - Oriflame, fiind înscrisă în campania The ONE Collective. În situaţia de faţă, se confirmă expresia: pentru ceea ce e bun, merită să aştepţi! Asta ca primă impresie. Apropos, vă dau asigurări că impresiile pe care le voi exprima în legătură cu produsele vor fi sincere, din mai multe motive: 

1. Aşa mă simt eu bine cu mine însămi!

2. Nu aş vrea să cumpăraţi un produs considerând că e grozav în baza opiniei mele şi să constataţi că nu e ceea ce speraţi. Fac o paranteză şi precizez: mie, ca follower, mi s-a întâmplat asta însă nu am blamat bloggerul dacă era o persoană în care credeam - chiar se poate întâmpla să nu ţi se potrivească un produs în timp ce altuia îi prieşte de minune; dacă nu cunoşteam prea bine bloggerul încât să am încredere în el, ar fi trebuit să mă documentez din mai multe surse şi să nu mă încânt la prima laudă spusă; dar aşa sunt eu, fac în permanenţă o autoanaliză şi îmi asum consecinţele faptelor mele.

3. Consider că şi producătorului îi este utilă părerea mea, mai ales dacă este confirmată de mai multe persoane; ar trebui, ca un reprezentanţii unui brand ce se respectă, să ia în calcul minusurile şi să aducă îmbunătăţiri produsului.

Asta a fost o discuţie serioasă şi, poate, necesară! 
De-acum, să trecem la prezentarea celor două oje ce se aflau în colet. Nuanţele pe care le-am primit şi pe care le-am combinat în manichiura pe care o veţi vedea azi au denumirile: Orchid şi Cappucino - The ONE by Oriflame. 



Vă spun doar cum a fost întâlnirea mea cu aceste două oje şi apoi chiar ne pozăm! 
- ambalaj elegant, sticluţă cilindrică (8 ml) - cu formă alungită; 
- pe etichetă se află notat termenul de valabilitate al ojei; 
- pensula lată, cu vârf rotunjit adaptat formei unghiei ajută la o aplicare uşoară, precisă; în plus, o aplicare graduală/ progresivă - ce vreau să transmit prin asta: pensula păstrează cumva din lichidul ojei şi adună treptat ceea ce se scurge de pe tija acesteia încât nu e nevoie să reintroduci on and on în sticluţă (asta m-a uimit!); nu am aplicat două straturi în mod propriu-zis ci am revenit cu pensula de câteva ori pe fiecare unghie până am obţinut acoperirea dorită - foarte simplu!
- oja are o consistenţă medie, cumva cremoasă!
- se usucă foarte repede - un mare plus!
- singurul minus descoperit: tinde să îşi piardă luciul destul de repede însă consider că nu e un impediment, date fiind toate aspectele pozitive; acum, depinde de aşteptările fiecăreia dintre noi - eu oricum aplic topcoat întotdeauna, prelungind durata oricărei oje astfel, conferindu-i mai multă strălucire! Apropos de durată, voi reveni cu un update la postare pentru a vă spune cât a rezistat şi cum s-a prezentat pe unghii în timp! După prima zi, arată fără cusur.


Gata cu vorba, vă las acum să vedeţi cum m-au inspirat ojele mele la o joacă frumoasă! Partea jucăuşă şi creativă! Sper că nu vă grăbiţi! :))




Cu milă m-am apucat să pictez cu ojă pe coala de scris...
dar avântul creaţiei cere sacrificii! 

Fete dragi,  vă aştept părerile cu multă nerăbdare! :)

Cum vi se par cele două oje şi nuanţele lor? 
Vă place manichiura mea?


Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you

UPDATE:
După 4 zile!!!
Astfel se prezintă manichiura mea după acest interval de timp! 

Se vede că îmi creşte unghia - nu de la vârf, cum îmi închipuiam în copilărie, ci de la bază! :)) La unghia degetului mare şi a celui mijlociu începe să se "piardă" oja.  N-am făcut şmotru între timp, dar nici nu le-am menajat în vreun fel! Din punctul meu de vedere, arată încă rezonabil; consider că o putem declara a fi şi rezistentă! 


 

Blog Template by YummyLolly.com