2 dec. 2013

My Firmoo sunglasses

Hello, ladies!

Precum mulţi alţi bloggeri, am primit cu încântare propunerea de colaborare din partea celor de la Firmoo, cel mai cunoscut magazin online care comercializează ochelari! Mi-a plăcut maniera profesională în care au abordat problema şi faptul că sunt foarte atenţi la detalii!

Am analizat îndelung, dat fiind ca această firmă oferă pe lângă ochelari de soare, ochelari fashion şi ochelari de vedere (solicitând toate informaţiile din prescripţia dată de medicul specialist). Cum nu am ajuns încă la momentul la care să îmi doresc sau să se impună  să schimb ochelarii de vedere, inima mi-a dat ghes către alegerea unei perechi de ochelari de soare. 

Căutând pe site perechea de ochelari care să-mi facă cu ochiul :)), am fost uimită să observ multitudinea de opţiuni de care pot beneficia clienţii:

*poţi vedea cum avantajează ochelarii preferaţi diferite tipuri de fizionomii - e o joacă plăcută şi utilă  - atunci când doreşti să găseşti perechea de ochelari potrivită;
*Virtual Try-On Systemposibilitatea de a încărca o  fotografie proprie astfel încât să "probezi" (virtual, desigur) ochelarii doriţi - recunosc, n-am utilizat această facilitate şi acum consider că ar fi trebuit să apelez la ea - nu procedaţi ca mine;
*poţi vizualiza fotografii ale unor bloggeri/persoane diverse purtând ochelarii care îţi trezesc interesul/ sunt pe gustul tău;
*sunt specificate informaţii, date tehnice referitoare la lungimea/înălţimea lentilelor, greutatea perechii de ochelari, materialul din care sunt confecţionate ramele.

Da...Văzut, plăcut, comandat! Am fost uimită să constat că îi primesc după doar câteva zile; uimită am fost şi pentru faptul că DHL-ul a solicitat o taxă vamală. În condiţii similare, alte bloggeriţe nu au plătit; suspectez că "hiba" are legătură cu legislaţia ţării noastre şi cu modul în care este interpretată şi aplicată.

Revenind la a mea pereche de ochelari de soare : în ciuda temerii că pot fi ceva cam mari (raportând la structura feţei mele), mi-am asumat riscul pentru că aceştia îmi picaseră cu tronc!




Au venit ambalaţi corespunzător, având şi accesorii: un etui negru, clasic, drăguţ; o lavetă; o şurubelniţă specială şi un set de şuruburi de rezervă, un săculeţ pentru ochelari dintr-un material gros, rezistent.




Ramele sunt din plastic de culoare maroniu-roşcată şi au în colţurile externe detalii aurite sub formă de "V", lentilele au aspect "gradient tinting", sunt supradimensionaţi, au o uşoară tentă de model cat-eye. 

Îmi place designul lor şi faptul că sunt lucraţi cu fineţe. Despre felul în care mă avantajează modelul ales, aştept opiniile voastre sincere!








Cum ar fi să plecăm la ski? Day dreaming... :)

Purtând aceşti ochelari de soare, iată cât de drăgălaşă este Miss Năsuc în Vânt, visând la... un safari, poate!

La final, un pont pentru voi: magazinul Firmoo are în desfăşurare un proiect numit First Pair Free; puteţi intra AICI pentru a vă informa despre faptul că noii clienţi pot primi în mod gratuit o pereche de ochelari; taxele de transport trebuie achitate însă, raportând la preţurile ochelarilor, chiar merită!

Fetelor, vă aştept cu bucurie comentariile...
Pupicei!

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you
 

Blog Template by YummyLolly.com