29 dec. 2013

Un concurs simPATic! :)

Dacă mă gândesc la copilărie, îmi amintesc - printre multe altele - de cearceafuri de un alb imaculat, călcate la linie, scrobite, unele dintre ele cu broderie realizată manual. Erau foarte frumoase dar copilului din mine îi transmiteau un sentiment de intangibil, de rece, de aspru!

Lenjeria de pat pe care o folosesc acum, la casa mea fiind (de mulţi ani), e în culori calde, e veselă şi tonică, e pufoasă şi primitoare, e în perfect acord cu gama de culori prezentă în căminul nostru!

Când am primit un mail de la Deea în care îmi adresa invitaţia de a mă înscrie la un concurs ce se desfăşoară pe blogul Simonei, având ca sponsor site-ul  Dormitor-Baie.ro, am intrat să văd despre ce este vorba! Interesant conceptul propus de ei, incitante şi generoase premiile! 

M-am lăsat să visez cu ochii deschişi, răspunzând întrebării: Cum ar fi dacă aş câştiga?! Ooo, păi tare frumos ar mai fi dar, culmea, în acelaşi timp, ar fi dificil! Asta pentru că ar fi o misiune grea să hotărăsc la care dintre seturile de lenjerie de pat m-aş opri! 

Dacă nu mă credeţi, intraţi voi acolo, faceţi un exerciţiu de imaginaţie (ca şi mine) şi să vedeţi cum vă desfătaţi printre cearceafuri, cum le simţiţi mireasma proaspătă şi textura ademenitoare, cum veţi trăi adevărate experienţe senzoriale! Vă veţi gândi cum vă treziţi cu zâmbet pe buze dimineaţa, cu soarele bătând în geamuri, cum vă întindeţi alene, cum vă bucuraţi de acel dolce far niente într-o zi de vacanţă, cum simţiţi căldura, confortul şi plăcerea lecturii unei cărţi sau, de ce nu, braţele iubitoare ale partenerului şi răsfăţul suprem al unui mic dejun servit la pat!

Am selectat unele lenjerii de pat care mi-au plăcut mult şi al căror aspect m-a trimis, în mod spontan, cu gândul la unele melodii pe care le iubesc!

Spuneţi voi dacă celebra Bed of Roses a rebelului şi adoratului Bon Jovi nu ar potrivită într-o astfel de ambianţă? 




Apoi, aş vrea să-l întreb pe Tudor Chirilă dacă nu avea aşa ceva în minte când a compus VST-ul... 
Vreau să mă  trezesc din somn/ Într-un pat de femeie frumoasă/ 
Să miroas-a măr şi-a zori/ Şi a tot ce-i mai bun într- o casă... 

Priviţi minunăţia de mai jos! Face parte din  gama : lenjerii de pat Luxury! Ascultaţi piesa privind imaginea, gândiţi-vă că e vorba despre bumbac dublu satinat şi spuneţi voi dacă am sau nu dreptate! :) 


                                              

V-aş mai putea plimba aşa :), dar mă gândesc că vă doriţi să faceţi asta visând în voie, alegând în funcţie de gustul personal, analizând întreaga ofertă după propriile criterii!

E rândul meu să lansez această provocare unor bloggeriţe care nu au primit încă invitaţia, care nu s-au înscris deja cu un articol (din câte ştiu eu)! Mai e puţin până la termenul limită (mâine, 30 decembrie), dar poate doriţi să "ridicaţi mănuşa" şi să vă  mobilizaţi pentru a scrie!

Gabriela
Alina Anghel
Federova
Mihaela Pojogu
Maria
Alina lui Brumărel
Macy
Dana Maria

Să fie cu noroc!
Vă pupăcesc cu foc! :)


Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you





 

Blog Template by YummyLolly.com