21 sept. 2011

Gift from Liz Earle

Hello!

  Ieri am avut parte de o supriza foarte placuta;un colet de la Liz Earle direct la usa!Stiam ca voi primi un produs spre testare si il asteptam nerabdatoare,mai ales dupa toate reviewurile pozitive pe care le-am citit in ultima vreme.

``Liz Earle Naturally Active Skincare is a Great British beauty brand, founded in 1995. We are passionate about all that we do and create products that really work on every skin type by harnessing the potent powers of the finest quality naturally active ingredients.``
 Puteti citi mai multe informatii despre aceasta companie,dar si despre produse si ingrediente.

 Produsul ce mi-a fost trimis se numeste  Cleanse and Polish si vine cu grija ambalat impreuna cu doua prosopele din bumbac.
   M-a suprins in mod placut grija si atentia cu care produsele au fost ambalate,multitudinea de brosuri informative (despre companie,despre produse si ingrediente,mostre),dar mai ales acele cateva randuri scrise de mana,lucru de mare efect.
  Colaborarea cu Liz Earle a fost una exceptionala,de la schimbul de emailuri si pana la momentul de fata.O sa incep testarea imediat si abia astept sa va impartasesc experienta mea.
  Pana atunci insa,puteti beneficia de o oferta foarte tentanta pentru anotimpurile reci:

Your skin essentials*
£41.00
  Pentru setul Skin Essentials veti plati numai 41 lire,in loc de aproape 65.In plus,primiti cadou Superskin Concentrate 10ml roller-ball.Kitul este disponibil in functie de tipul vostru de ten:normal/mixt,uscat/sensibil,mixt/gras.Pentru informatii privitoare la produsele ce alcatuiesc acest kit,click aici,le gasiti in josul paginii.
 Voi ce parere aveti despre produsele Liz Earle?
           Pe curand!



 

Blog Template by YummyLolly.com