10 mai 2015

OOTD: I don't need a title to be happy!

Bună, fete cucuiete! :)

Cum v-a fost weekendul? V-aţi odihnit, v-aţi relaxat, sunteţi pregătite să daţi piept cu o nouă săptămână? Eu n-am prea avut când să simt zilele acestui sfârşit de săptămână! A fost tot un tumult, una caldă, una rece, alta fierbinte şi multă agitaţie, multă alergătură! :)) Cea "fierbinte" compensează prin faptul că mi-a adus un sentiment extraordinar de mândrie, mulţumire sufletească, linişte, confirmări importante în plan profesional! Nu rezist fără a vă spune despre ce este vorba, ştiu că vă veţi bucura pentru mine: la faza judeţeană a Olimpiadei de matematică a claselor a IV-a fiecare dintre cei doi elevi ai mei a obţinut punctaj maxim (unaa suutăăă puncteeee!!!)... Au muncit foarte mult, am avut (şi am în continuare) mare încredere în ei şi sunt fericită datorită acestei reuşite a lor! Ştiu că va însemna foarte mult pentru încrederea lor în forţele proprii!

Mă aşteaptă o săptămână cu evenimente deosebite şi gândul acesta îmi dă energia de care am nevoie! Apropos, ştiţi că urmează Săptămâna Naţională a Voluntariatului? Elevii mei vor participa la o activitate inedită şi sunt foarte curioasă în legătură cu maniera în care vor răspunde provocărilor acesteia! Voi trăi bucuria de a mă întâlni cu multe-multe dintre colegele şi prietenele mele din blogosferă! Ana-Maria Tătucu de la Beauty Barometer organizează un eveniment de amploare şi am onoarea de a fi invitată! Aştept cu entuziasm... Fireşte că voi veni cu veşti şi poveşti pentru voi! :)

Până la emoţiile şi efervescenţa săptămânii ce bate la uşă, vreau să vă prezint o ţinută pentru care îmi voi manifesta preferinţa purtând-o cât de frecvent posibil - e lucru cert! Mie îmi place la nebunie combinaţia, o port cu relaxare şi îmi dă o stare specială! 

Am purtat:

Bluză / Blouse - AICI / HERE 

Pantaloni via Kurtmann
Geantă albă, pantofi - random
Geantă-bufniţă La Muse Chic
Brăţară handmade by Trăistuţa cu zale
Cercei handmade - gift from my friend, Alina Anghel















Asta vă doresc ca stare de spirit pentru săptămâna viitoare:

Ce-ar fi viaţa fără joacă?!

Dans şi poftă de viaţă!

Libertate...

...şi zbor...
şi zâmbet!

Sper că aţi remarcat bluza căreia i-am tot dat târcoale pe Sheinside; materialul e un bumbac moale, foarte plăcut ca textură - acel gen de material ce îţi dă senzaţie de confort la simpla atingere! O ador şi nu am nicio rezervă în privinţa acestei alegeri! În cazul în care vă atrage şi vă  reprezintă acest stil, îndrăznesc să v-o recomand cu toată deschiderea - e o piesă de calitate! Având în vedere acest aspect, preţul său e mai mult decât rezonabil!


Nu uitaţi că interacţiunea cu voi reprezintă pentru mine principala motivaţie 
pentru a scrie pe acest blog...


Pupiceeeiii!
O săptămână minunată vă doresc!

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you



 

Blog Template by YummyLolly.com