27 mai 2015

OOTD: For Every Memorable Day...

Bună, fetelor! 

Au vuit de poze cu flăcărui de maci reţelele de socializare! Cel puţin la noi, în Bărăgan... Câmpia, cu aspectul ei liniar, deloc spectaculos în aparenţă, are nişte aşi în mânecă şi îi etalează când nici nu gândeşti! 

***
Apropos, îmi amintesc de o revenire spre casă, de la munte. Se întâmpla anul trecut, în august. Vorbeam cu dragul inimii mele şi amândoi simţeam că ne e deja dor de muntele lăsat în urmă în acea zi; căzusem de acord: câmpia nu îl poate concura în frumuseţe. Şi a venit deodată o ploaie! Cu soare... Parcă pentru a contrazice gândurile noastre, făcându-ne să le regretăm chiar, cerul tot s-a încins cu brâul unui curcubeu de poveste! Imens. Intens. Cu aer de miracol!!!

***
Am întrebat, am căutat câmpul cu maci. L-am găsit şi am constatat că nu e câmp cu maci, lan de grâu presărat cu maci... Era un câmp de maci!!! Poate prea grăbiţi, neatenţi sau mai puţin sensibili, puţini erau cei care nu se opreau din goana maşinii! Pentru a-l fotografia, căutând să păstreze cumva momentul memorabil al zilei lor!


Vă las acum fotografiile unei ţinute lejere, comode. Chiar dacă lanul de maci vă leagă la ochi o basma roşie, voi ridicaţi un colţ şi aruncaţi o ocheadă! 

Am purtat:

Pantaloni scurţi Zara via Kurtmann - click  AICI
Sandale Pull and Bear via Kurtmann - click  AICI












Jump, jump!!! :)





Brăţara Soufeel / Soufeel bracelet - click AICI

For Every Memorable Day...




Şi unele acorduri violet... :)

Mai multe proiecte simultan! Pasiuni de copil frumos! :)  


Et... pour vous!!! 

Îi mulţumesc fotografului pentru mărinimia cu care mă susţine în toate aceste
 frumoase nebunii ale mele! 
Vă mulţumesc şi vouă pentru prietenia cu care îmi sunteţi alături 
în cadrul acestui proiect de suflet!

Cu mult drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you


 

Blog Template by YummyLolly.com