19 apr. 2012

Machiajul natural Benecos



   A trecut ceva timp de cand v-am vorbit despre primele mele cosmetice naturale de la Benecos,glossul Rose Garden si blushul Natural Rouge,preferatul meu in materie de farduri de obraz.
 Astazi vreau sa va arat doua produse Benecos pentru machiajul ochilor: fardul de pleoape quattro si eyelinerul lichid.


      Benecos Natural Quattro Eyeshadow-Beautiful Eyes este un fard cu 4 culori complementare: crem perlat-maro (cu tenta de mov)-roz sidefat-mov.
Doua din cele 4 nuante sunt mai sidefate,este vorba despre crem perlat si rozul deschis,iar celelalte doua contin de asemenea particule sidefate,insa intr-o cantitate mai mica.
 Culorile sunt deosebit de pigmentate,usor cremoase,facand aplicarea o operatiune placuta,usor de realizat.Cu sau fara baza de machiaj,fardurile rezista foarte bine pe pleoape.
  Mini-trusa contine 4,8 g de fard si este ambalata intr-o cutie transparenta din plastic foarte rezistent.Il gasiti pe bio-cosmetics la un pret de 39,5 lei,impreuna cu alte produse naturale marca Benecos.
 Mi-a placut pentru ca am reusit cu 4 farduri sa realizez atat un machiaj de zi,cat si de seara.



Ingrediente:
TALC, MICA, TAPIOKA STARCH*, MAGNESIUM STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLICERYDE, BUXUS CHINENSIS SEED OIL*, SILICA, GLYCERYL CAPRYLATE, P-ANISIC ACID, LIMONENE, PARFUM, TIN OXIDE, CITRAL, LINALOOL (+/- (POATE CONTINE) IRON OXIDES (CI 77492), (CI 77491), (CI 77499), FERRIC FERROCYANIDE (CI 77510) ULTRAMARINES (CI 77007), MANGANESE VIOLET (CI 77742), CHROMIUM OXIDE GREENS (CI 77288), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891))
* din cultura BIO controlata
0% Parafine. 0% Silicon. 0% Parabeni. 0% PEG.


Produs certificat BDIH




  


  Pentru machiajul de seara am avut nevoie si de eyelinerul lichid Natural Black Benecos.Trecuse o buna perioada de timp de cand nu mai folosisem un contur lichid si aveam emotii in ce priveste aplicarea.Pentru a defini pleoapele cu o linie perfecta este nevoie de dexteritate si de mult exercitiu pentru aceasta.Insa un eyeliner bun usureaza intotdeauna munca!
   Doua aspecte m-au facut sa-mi placa foarte mult eyelinerul Benecos si sa-l folosesc cu placere:
  • pensula cu varful fix,rigid.Mi se pare foarte practic,usor de folosit,ajuta la o aplicare precisa.
  • negru intens ce se mentine pana la demachiere.

Contine 3 ml de produs propriu-zis,o cantitate suficienta,avand in vedere ca lichidul este foarte economic.Il gasiti pe bio-cosmetics la un pret de 35 de lei.

0% Parafine. 0% Silicon. 0% Parabeni. 0% PEG.

Produs certificat BDIH







  Machiajul de mai jos este realizat cu cele 4  produse Benecos prezentate de-a lungul celor 3 review-uri.






 Voua ce produse Benecos va plac?


  Pe curand!



 

Blog Template by YummyLolly.com