8 apr. 2012

Despre mine


     Daca ar trebui sa descriu metaforic oamenii intr-un cuvant,probabil ca as spune `parfum`.Si,ca orice parfum, fiecare are note de top,note de mijloc si note de baza.Ca si tine,la fel sunt si eu.
 Cu notele de top iti formezi o prima impresie si nu poti spune despre mine prea multe.Cel mult ca sunt fie haioasa,fie rece,distanta.Dar nu fi prea sigur ca stii cine sunt,notele de top se evapora!Prima impresie conteaza este valabila pana in momentul intoarcerii clepsidrei.In notele de mijloc poti descoperi ``inima`` unui parfum si tot atunci descoperi daca iti place sau nu.Atat topul,cat si mijlocul se cladesc atunci cand notele de baza se intrepatrund si depind de acestea.
Cei ce ajung sa-mi cunoasca notele de baza,ma definesc a fi sensibila,atenta,empatica,dar mai ales perfectionista.Ei stiu ca sunt un artist al migalei si as putea sculpta in bobul de orez sau picta pe batul de chibrit,fara sa ma plang...Ei pot spune despre mine ca ador aromele de frezie,musetel,lavanda si iasomie,dar si parfumul ploii de vara si al ierbii proaspat cosite.
  Locul de vis ma plaseaza undeva in Provence,cu propriul meu camp de lavanda,o casa cu ferestre colorate de flori si oameni frumosi care,asemeni unui parfumier,sunt si chimisti si muzicieni,in acelasi timp.


 Eu am ramas acelasi copil cu parul balai,nascut in orasul lui Sadoveanu,cetit in Targul Iesilor si venetic pe fosturile plaiuri ale cetatii lui Tepes,Targoviste. fericit intr-un oras din inima Tarii Basce,Bilbao.




     Daca ar fi sa va descrieti intr-un singur cuvant (motivandu-va alegerea),care ar fi acela?

      Pe curand!

                                         Anda
 

Blog Template by YummyLolly.com